2019’da Türkiye Zor Günler Yaşayacak

0
1231

Allah Korusun Bu Adam Cumhurbaşkanı Olursa…

Vatan Partisi Genel Başkanı ‘Doğu Perinçek 2019’da Cumhurbaşkanı adayı olacak’

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanı seçimlerinde aday olacağı ileri sürüldü.Cumhurbaşkanı seçimlerinin adayları konusunda bir gelişme de Vatan Partisi’nden geldi.Partinin genel sekreteri Utku Reyhan, Ulusal Kanal’da katıldığı programda Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in 2019 yılındaki seçimlerde aday olacağını açıkladı.

Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2019 seçimlerinde aday olmayacağının kesinleştiği öne sürülmüştü. Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı konusunda henüz kesin bir açıklama yapmasa da, bir parti başkanının Cumhurbaşkanı olmaması gerektiğini söyleyerek adaylığa mesafeli olduğunun sinyalini vermişti.

Haberi paylaşarak dalga geçen sosyal medya üyelerinden biri Türkiye zor günler yaşayacak diye eklemiş. Kendi sosyal paylaşım sitesinde Türkiye Cumhurbaşkanlığına aday olacak kişileri eleştiren üye en büyük başkan Erdoğan yazmış

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.