UBM Plastik Fuarda Devlerle Buluştu

0
2232

Sektörün En Büyük Buluşması

Öten gün TÜYAP İstanbulda gerçekleşen PENCERE, CAM VE KAPI FUARLARI kapsamında buluşan dünya devleri sırasında UBM PLASTİK Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti. de  var. 1994 yılında kurulmuş olup;devamlı büyüyen yapısıyla kendi sektöründe hep bir adım daha ileriyi hedefleyen firma olarak  UBM Plastik piyasada ürünlerinin kalitesi ile daha çok ün kazanmış bir marka. Kalitesi ve uluslararası uygunluğu ile Türkiye’de ürettiği  ürünleri dünyaya  ihraç eden  UBM Plastik 2000 yılı itibariyle  Airvent, UBM gibi markalarıyla iç ve dış ticaret alanında alım ve satmalarıyla gerek kendi bünyesinde; gerekse ülke ekonomisine katkıda bulunmuştur. UBM PLASTİK UBM PLASTİK Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti. yer aldığı  İstanbul Pencere, İstanbul Cam ve İstanbul Kapı Fuarı   2016 üreticileri ve ihracatçıları ile sektörün yerli ve yabancı profesyonellerini Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getirmektedir.
Pencere, cam ve kapı sektörünün Avrasya’da ki en büyük buluşma platformu olan fuarlar   30 ülkeden 700’ün üstü firma ve firma temsilciliğini bir araya getirerek yeni bir rekora imza atmak niyetindedir.   Sektörün önde gelen yerli – yabancı firma ve firma temsilciliklerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen fuarda; Almanya, Amerika, Avusturya, Belarus, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Çin, Estonya, G. Kore, Fransa, Finlandiya, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İran, İtalya, İspanya, İsviçre, İsrail, Makedonya, Malezya, Mısır, Pakistan, Polonya, Rusya, San Marino, Sırbistan, Tayvan, Türkiye ve Yunanistan’dan gelen katılımcılar ürünlerini 4 gün boyunca ziyaretçilere tanıtma fırsatı yakalamış.

 

ubm

UBM PLASTİK Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti.nin Kurucu Başkanı  Mehmet Sacu:

-Davet aldığımız Uluslararası fuarlar ve bu fuarların özel bölümleri çok önemli.  ‘’ÖZEL BÖLÜM’’lerde  kendi firmamızın faaliyetini, ürünlerimizin standartlarını  daha açık ve net bir şekilde sergileyebiliriz.  Bu katılımların her biri  hep bir adım daha ileri demektir. Avrasya Bölgesi’nin pencere, cephe sistemleri, cam ve kapı alanlarında lider olan İstanbul Pencere, İstanbul Cam ve İstanbul Kapı fuarları, yapı sektörünün en önemli 3 kolunu aynı çatı altında toplayarak sektörde faaliyet gösteren firmalar için yeni ticari bağlantılar sağlayan en önemli ticari etkinliktir. Biz de UBM PLASTİK olarak bu etkinliklere faaliyet planlarımızla beraber, gelişen standartları incelemek ve yakaladığımız gelişmeleri sunmak imkanlarını salt bu fuarlarla yapa bilelim diye katılıyoruz.  Sektörün hedef pazarları temel alınarak hazırlanan organizasyon önemli iş bağlantıları kurulmasına zemin hazırlayan süreçlerin dışında kalmak gibi bir düşüncemiz yok. Bizim ana hattımız: Türkiye’den dünyaya çıkıştır ki, artık kalite ve müşteri memnuniyeti ile sektörümüzün  standartlarını değişiyoruz.  İnşallah sınırları geçmemiz ve ülke dışında üretime başlamamız bu gün bir amaçsa, yarın gerçeklere dönüşebilir.

Not:
Eş zamanlı olarak düzenlenen İstanbul Pencere, Cam ve Kapı Fuarları sırasında organize edilen etkinlikler sektör temsilcileri tarafından büyük ilgi ile karşılanır.
9 Mart 2016 tarihinde açılan İstanbul Pencere Fuarı önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapmaya, yeni pazarlara açılmak ve mevcut pazar paylarını arttırmak isteyen katılımcılarımız ile ziyaretçiler için etkin bir ticaret platformu olmaya devam ediyor. 30’dan fazla ülkeden  700’ün üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katlımı ile başlanan sektördeki tüm gelişmelerin ve yeniliklerin Türkiye ve Avrasya  coğrafyasındaki ilk adresi olacak. Dünya  lider üreticilerini; karar alma konusunda yetkili alıcılar ile buluşturacak sektöre güç katacak İstanbul Pencere; Cam ve Kapı firmalarının 100’den fazla ülkeden 60 binin üzerinde ziyaretçi ağırlaması bekleniyor. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, yurtiçi ve yurtdışı katılımcı firmaların, ziyaretçilerin, basın mensuplarının, bilim, edebiyat ve sanat çevrelerinin, sivil toplum temsilcilerinin, kamu kurum ve kuruluş yetkililerinin buluşma platformudur. Fuarlar çağımızın en etkili toplu pazarlama kanallarının başında gelmektedir. Fuar alanları, tüm ürün ve hizmetlerin karşılaştırılabilir bir ortamda, yan yana ve farklılıkları görülecek şekilde sergilendikleri ayrıcalıklı mekanlardır. Katılımcı firmalar fuarlarda yer almak kadar, kısa süreli ancak konsantrasyonu yüksek bir pazarlama etkinliği içinde markalarını, ürün ve hizmetlerini öne çıkarmak, kalabalıklar içinde daha fark edilir olmak için özel çaba göstermektedirler. Tüyap bu amaçla katılımcılarına çeşitli reklam seçenekleri önermektir. Tüyap Reklamcılık Sistemi, potansiyel müşterileri firma standartlarına ve tanıtım alanlarına yönlendirerek firmaların ürün, hizmet ve teknolojileri ile doğrudan iletişim kurabilecekleri etkin bir ortam sağlamayı amaçlamaktadır. Bu ticari ortamda birbirinden farklı seçenekleri ile sunulan reklam ve tanıtım araçları ilgi ve beğeni toplayan bir pazarlama atmosferi oluşturmaktadır. Reklam verenlerin markaları, ürün ve hizmetleri, yurt içi ve yurt dışından gelen fuar ziyaretçileri ve katılımcıları üzerinde olumlu bir etki yaratacaktır.pencere

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.