Arda Turan ceza listesinde!

0
1402

Arda Turan Barcelona’da idmanlara geç gelen oyuncular arasında ilk 4’e girdi.

Saha içinde makine gibi işleyen bir düzene sahip olan Barcelona disiplin konusunda taviz vermiyor. İspanyol Spart gazetesinde yer alan habere göre, teknik direktör Luis Enrique, futbolcularının antrenmanlara geç kalmasına asla tahammül edemiyor.

Bunun için bir ceza sistemi geliştiren genç teknik adam antrenmana geç kalan her futbolcunun 200 Euro, maçlara geciken oyuncunun ise 400 Euro ödemesini istedi. Ayrıca gecikme tekrarlandığında bu rakamın iki katıyla tahsil edileceğini ekledi.

Pique açık ara önde

Gazeteye göre bu sistemde şu ana kadar en fazla ceza ödeyen futbolcu, toplam 6 bin 200 Euro ile Gerard Pique oldu. Antrenman ve maçlara defalarca geç kalan İspanyol savunmacıyı, 1200 Euro ile Brezilyalı yıldız Neymar takip etti. Bir başka Brezilyalı Adriano bin Euro ile üçüncülüğü aldı. Katalan ekibindeki temsilcimiz Arda Turan’ın ise şu ana kadar ödediği 600 Euro ile ceza listesinde dördüncü olduğu belirtildi.

Messi burada da farkını gösterdi

Haberde Lionel Messi, Luis Suarez, Javier Mascherano ve Andres Iniesta’nın işine en sadık futbolcular olarak hiç ceza almadıkları belirtilirken, Luis Enrique’nin Sergio Busquests’i Pique, Dani Alves’i de Neymar’ı dakiklik konusunda eğitmekle görevlendirdiği vurgulandı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.