Arda Turan, kız arkadaşının fotoğraflarını sildi

0
1970
Barcelona's Turkish midfielder Arda Turan (R) kisses a girl as they sit on the grandstands during the Spanish Supercup second-leg football match FC Barcelona vs Athletic Club Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 17, 2015. AFP PHOTO / QUIQUE GARCIA *** Local Caption *** ARDA TURAN, ONCEKI AKSAM TAKIMINA TRIBUNDEN DESTEK VERDI. YILDIZ FUTBOLCU, ISPANYA SUPER KUPASI ICIN ATLETICO BILBAO ILE MUCADELE EDEN TAKIMI ICIN NOU CAMP STADI'NDAKI YERINI ALDI. ARDA TURAN'I YANINDA ISE SEVGILISI ASLIHAN DOGAN VARDI. MAC BOYUNCA SOSYETIK ASKIYLA ROMANTIK ANLAR YASAYAN ARDA, YABANCI GAZETECILERIN OBJEKTIFLERINE BOYLE TAKILDI. ARALARINDA AFP'NIN DE BULUNDUGU BIRCOK YABANCI HABER AJANSI ILE ISPANYOL BASINI, ARDA TURAN VE ASLIHAN DOGAN'IN BU KARESINE GENIS YER VERDI.

Aslıhan Doğan’ın annesi ve müstakbel kayınvalidesiyle fotoğraf paylaşmasına sinirlenen Arda Turan, sevgilisine ait tüm kareleri sosyal medya hesabından sildi!Arda Turan, kız arkadaşının fotoğraflarını sildi

Arda Turan sevgilisi Aslıhan Doğan’a ait bütün fotoğrafları Instagram hesabından sildi.

Arda Turan, kız arkadaşının fotoğraflarını sildi

Turan’ın yakınlarına “Ayrılmadık, sadece fotoğraf paylaşmama kararı aldık” dediği öğrenildi.

Arda Turan, kız arkadaşının fotoğraflarını sildi

Aslıhan Doğan ise ayrılık söylentileri çıkar nedeniyle paylaştığı fotoğrafları sayfasından kaldırmadı.

Arda Turan, kız arkadaşının fotoğraflarını sildi

Aslıhan Doğan, annesi ve müstakbel kayınvalidesi Yüksel Turan’la fotoğrafını paylaşınca takipçileri altına ‘Ooo dünürler bir arada. Düğün hazırlıkları mı başladı Aslıhan Hanım’ şeklinde yorumlar bıraktı. (SABAH)

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.