Kriminal Avtoritetler İstanbulda Toplantıya Hazırlaşırlar?

0
951

Qulağı Kesilen Avtoritet ve Lotu Quli

Sentyabrın 11-də Tbilisidə öldürülən azərbaycanlı  kriminal avtoritet Elşən Əmircanskinin qetli Rövşen Lenkeranski ve Lotu Quli arasındakı müharibenin daha da alovlandığını gösteirir. 

Elşən Əmircanskinin öldürülməsi ilə hazırda Bakıdakı 8 saylı cəzaçəkmə müəssisəsində cəzasını çəkən “qanuni oğru”, kriminal dünyasında Lotu Quli kimi tanınan Nadir Səlifov öz sağ qolunu itirib. Əmircanski Səlifovun etibarlı adamlarından olub. Bu barədə “Sputnik Azərbaycan”a Gürcüstanın Azərbaycan diasporundakı etibarlı mənbə məlumat verib.

Kriminal alemin Azerbaycanlı nümayendeleri arasındakı gerginlik ve qetiller Rövşen Lenkeranskinin ölümünden sonra da mübarizeninin davam etdiyini gösterir. Adı gizli saxlansa da bir neçe ay önce qulağı kesilen Lenkeranskinin yaxın adamlarından birinin intiqamı bu defe Emircanskinin ölümü ile neticelendi.  İran hekimlerinin müdaxilesi ile yeni qulağa sahib olan şexs geri qayıtdıqdan derhal sonra intiqamını almağa başlayıb.

Baş veren hadise ile bağlı kriminal avtoritetler hele ciddi bir qerar qebul etmeyibler. Yaxınlarda  İstanbulda kriminal avtoritetlerin toplantısını keçirmek qerarı alınıb. Bunun üçün Rusiyanın bir neçe adlı sanlı avtoriteti de İstanbula gelib. Toplantı xeberini gizletmek, ve toplantıya gelenlerin tehlükesizliyini temin etmek üçün seferlere teteil görünüşü verilir. Önemli menbeden alınan bilgiye göre, daha çox istirahet zonalaraına yerleşen avtoritetler hele ki gizli saxlanan bir tarixde İstanbulda müşavireye toplanacaqlar.  Toplantı üçün ciddi hazırlaşan kriminallar telefon zenglerine cavab vermir ve müveqqeti olaraq kenar işlere müdaxile etmirler.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.