Sanatçı Fatma Girik Hastaneye Kaldırıldı

0
4197

Türk sinemasının efsane oyuncularından Fatma Girik, kalça rahatsızlığı şikayetiyle gittiği hastanede ameliyat edildi.

 

Ünlü sinema oyuncusu Fatma Girik (73), kalça rahatsızlığı şikayetiyle gittiği hastanede ameliyat edildi.

OPERASYON GEÇİRDİ, DURUMU İYİ

Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer alan 73 yaşındaki ünlü oyuncu, kalça rahatsızlığı nedeniyle Beşiktaş’taki Liv Hospital hastanesinde ameliyat edildi. Ünlü sanatçının kalça kemiğinden operasyon geçirdiği kaydedilirken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

“YÜRÜYEMEZ HALE GELMİŞTİ”

Fatma Girik‘in ameliyatına giren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç Dr. Çağatay Öztürk, ünlü sanatçının hayati tehlikeyi atlattığını belirterek, “Sanatçının, son dönemde artan bir kalça ağrısı vardı. Geçen hafta itibarıyla artık yürüyemez hale gelmişti. Yapılan tetkiklerde kalça ekleminde bir dejenerasyon saptadık ve kalça eklemini protezle değiştirdik. Kendisi şu an yürüyor. Bir, iki gün daha hastanede fizik tedavi süreci var. Ondan sonra eve çıkaracağız. Muhtemelen hafta başında taburcu edilir.” dedi.

HÜLYA KOÇYİĞİT HASTANEYE KOŞTU

Girik’in ameliyat olduğunu duyan sanatçı dostu Hülya Koçyiğit‘in de hastaneye giderek sanatçıya geçmiş olsun dileğinde bulunduğu öğrenildi.

Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Fatma Girik, Türk sinemasında sayısız filmde rol almış, 90’lı yılların ortasında Şişli Belediye Başkanlığı yaparak siyasete de atılmıştı.

Girik’in, hastanede 2-3 günlük fizik tedavi sürecinin ardından taburcu edileceği öğrenildi.

İşte hastaneden ilk görüntüler;



http://www.haberler.com/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.