‘Azatlık Radyosu’ dindarları aşağılayan Ramazan ‘foto’ su paylaştı

0
2974

azad rad1azadrad2
azadrad4

 

 

‘Azatlık Radyosu’  Azerbaycan hizmeti kutsal Ramazan Bayramı ile ilgili haberinde (http://www.azadliq.org/content/article/27133758.html) dindarları aşağılayan foto paylaşıp.

 

Publika.az haber verir ki, radyo “Moskova’da toplu Ramazan namazı” başlıklı haberinde dindarların  erotik  reklam tabelasının altında namaz kıldıklarını yansıtan fotoğraf yerleştirmekle dini karşı durmağa meydan verip. Oysa bu fotoğraf bir kaç yıl önce Rusya sitelerinden biri tarafından kolaj edilmiş. Şaşırtıcı nokta şudur, “Moskova’da toplu Ramazan namazı” başka medya organının – “ANS Press” in haberlerinden alınmış. Ama habere manşet olmuş  foto birkaç yıl önce  sitelerden birinde yer almış kolaj  fotoğrafı seçilmiş.

 

Bu aralık,  “Azatlık Radyosu” nun    haberini manşet yaptığı “ANS Press”de yayımlanan haberde Rusya başkentinde bayram günü sadece trafik değil, açık saçık reklam levhalarının yayımı da sınırlandığı bildirilir.. Hatta o da belirtiliyor ki, Moskova Meryası camilere yakın yerlerde  bu kabileden olan reklam stantlarını söküp.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.