Azerbaycan Kickboksing Ailesi Zehra Bebeğin Mezarında

0
2074

2 Yaşlı Kızın Mezarı Azerbaycan’ın Ant Yeri Oldu

Millet Vekili Adil Aliyev: ‘Ali Baş Komutanım! Emrine hazırız!

4 Temmuz günü Ermeni Silahlı Kuvvetlerince şehit edilen 2 yaşlı Zehra bebeğin  ölümü Azerbaycan insanının canına tak etti. Bakü başta olmakla dünya Azerbaycanlıları ayaklandı. Dünya kamuoyunun dikkatini günahsız insanların öldürülmesi ve  sivillerin katıl edilmesine yönelmek amacı ile 4 temmuzdan başlayan gösteriler  günden güne çığ gibi büyüyor.   Azerbaycan Kickboksing Federasyonu Genel Başkanı, Millet Vekili Adil Aliyev  federasyon üyelerinden bir grupla Füzeli ilçesinde toprağa verilen kızcağızın mezarını ziyaret etti. Mezara çiçek bırakan millet vekili yürek sözlerini kendi FB sayfasında paylaştı: ‘Arkadaşlar, Alhanlı köyünde Ermenilerce katıl edilen balamızın mezarını ziyarette bulunduk.  Günahsız meleklerin öldürülmesi onların içlerinin değişmediğinden haber verir.  Bu Vandalizm’in karşısını yalnız Azerbaycan Ali Baş Komutanı İlham Aliyev’in emri ile  AZƏRBAYCAN askeri  ala bilir. Bu gün Zehra balamızın ve Ermeni Silahlı Küvetlerinin katıl ettikleri onlarla bebeğimizin kısas günü uzakta değil.’
Mezardan resimler paylaşan millet vekili daha sonra Azerbaycan Cumhur Başkanı İlham Aliyev’e müracaat etti:    -Biz, her zaman Sizin emrinize hazırız Baş Komutanım!
Ermeni Silahlı Kuvvetlerince Şehit Edilen Zehra Bebek


CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.