Azerbaycanlı Yazar Şebnem Karslı ”Sabah” Gazetesine Davet Edildi

0
1834

Karabağ FK Taraftarları Hakkında Alaylı Yazı Yazan Mevlut Tezel Şebnem Karslı ile ”Karabağ” a Sevgisini Sergiledi

Bir kaç gündür Azerbaycan toplumunun ciddi rahatsızlığına sebep olan ve sosyal paylaşım sitelerinde sert tepki ile karşılanan ”Sabah” gazetesinin malum yazısının yarattığı ajiotaj son bulmaktadır. Tatlı sona varmaya çalışılan olayın kahramanı; ”Sabah” yazarı Mevlut Tezel Azerbaycanlı yazar, İstanbul’da ikamet eden Şebnem Karslı ile görüşerek onunla birlikte  ”Karabağ” a ve Azerbaycan’a olan  sevgisini sergileyip.

BU hakta Şebnem Karslı kendi sosyal paylaşım sitesinde yazarak resimlerini paylaşıp.

Şebnem Karslı’nın paylaşımı:

 

”Sabah gazetesi sitesi genel yayın yönetmeni İsa Tatlicanın dəvəti üzerine Sabah binasında görüşdük. Isa bey həm qəzetlərinin, həm də yazarları Mevlut Tezelin qerezi olmadığını, sadece “talihsiz yazi” yazılıb yayınlandığını bildirdi. Tekrar Azərbaycan xalqından üzr istədi.
Yazar Mevlut Tezel de Azərbaycanın Ermənistanla haqlı davasında hər daim Azərbaycanın yanında yer aldığını və Azərbaycan xalqını çox sevdiyini bildirdi. Həm Azərbaycan xalqından, həm də Qarabağ futbol klubunun tərəfdarlarından üzr istədi.
Koreografiye dəstək verərək etdiyi səhvi düzəltməyi və Azərbaycan xalqının sevgisini qazanmaq istədiyini xüsusi qeyd etdi.
Mən də mətbuatımız və sosial medya səhifəm vasitəsilə bu işdə kömək edəcəyimə söz verdim və sözümü tutdum 🙂
Qeyd edim ki, screen olaraq dolaşan və Mevlut bəyin yazmadığı twitterdan də narahatlığını bildirdi. Türk milliyətine mənsubluğunu və dünyanın hər yerində türk xalqlarının yanında olduğunu bildirdi.”

”Sabah” gazetesi yazını sitesinden kaldırmış ve Azerbaycan halkından özür dilemişti.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.