Ali Haydar Volkan: ”Tüm yüceler, ne cüce imiş meğer.”

0
2146

5115. Kılıçtaroğlu tabiî çok zor durumda. Onun için de, ne dediğinin, ne de ne yaptığının farkında bile değil. Kendisinin siyaseten çözemeyeceğini, kendi aklına göre: Önce HDP+PKK işbirliğine çözdürebileceğini zannediyordu. Sonra aklına hāmisi yüce FETÖ geldi. Ancak şansa bak ki; şimdi her biri de, ayrı ayrı bir yerlerde. Kâmilen batmış durumdalar! Tüm yüceler, ne cüce imiş meğer. Hepsi kısa Bir sürede çıktı ortaya. Kılıçtaroğlu’nun önümüzdeki seçime kadar, koltuğunda dayanması bile, mkılıcucize olur. En derin sıkıntısı da, danışmanları kendinden de beter bir zekâ akıl, seviye ve seciye düzeyine sahipler. Bu sebeple de, çok bitik bir manzara sergilemekteler. Bunlar hiç de affedilir işler zümresinden değildir esasında.

 

5113. Terbiyesiz terbiyesizdir. Tabiî her terbiyesiz mutlaka edepsizdir. Edepsizlerin iflâh etmeyeceği de kesindir. Bir tarafta tüm Milletin sesi olan Bir “Şehitler ve Demokrasi Mitingi” yapılacak. Yani 78.000.000 Türk’ün müşterek sesi duyulacak. Diğer tarafta, bu mitinge, önce katılmamak için karar alıp, sonra çarık ayağı sıkınca, katılmak için şartlar serdeden Kılıçtaroğlu diye, Bir terbiyesiz olacak. Türk Milleti karşısında, bu şaşkının kendini ne zannettiğini bilmem ama bildiğim tek şey, kendisinin hālâ FETÖ + HDP + PKK sempatizanı olduğu için, açıkça çengilik yaptığıdır.. Geldiği mitingi de söylemleri ile şimdiden mundar edeceği kesindir!. Taksim CHP mitinginde alkışlanmadı. İnşâallah bu mitingde yuhalanmaz. Ve kuvvetle ümit ederim ki; halk seçimi beklemeden bu edepsizi de temizler de, milletin bağırsaklarında, tenye kalmaz. Zîrā yarının muzaffer Türkiye’sinde, bu teferruat ile yol alınamaz…

 

 

5098. Bir tarafta ilkokuldayken A’dan Z’ye kadar çocuk ruhuna girilip, Atatürk”çü”lük ile beyni yıkanmışlar var. Bir diğer tarafta Fethullah’ın zikri ve okulları ile beyni ve ruhu çizilmişler var. Her İki tarafa da bakıldığı zaman, sadece kendi olmayı düşünen, ortada hiç kimse yok. Bu denli fanatizmden ne insan için, ne de millet için, hiçbir hayır sadır olmaz. Ne garip Bir tecellidir ki; her iki taraf da, kesinlikle birbirlerine karşı ama Sayın Erdoğan’ı öldürmek kastında, ittifak içindeler! Bir de, bu her İki gruba da karşı olup, Sayın Erdoğan için, yolara meydanlara çıkıp, Vatanı milleti uğruna, düşünmeden can veren, gazi olan, Ülkeyi hainlerin ellerine bırakmak istemeyenler var. Bir başka köşede ise, herkese, her tarafa, belki de kendi çaresizliklerine kızıp da, Perinçek’i tutanlar bile var. Bu azametli çoğunluğun dışında, bizler gibi, gerçeği doğru gördüğü def’atle, gerçekler tahtında ispatlanan, Cenab-ı Hakk, halk ve hak uğrunda, gerekeni gerektiği kadar ve gerektiği şekilde yazıya dökerek, müdafaa ya da itiraz eden, Ne Atatürk”çü”, ne Fethullah”çı, ne Erdoğan”cı”, ne Perinçek”çi” hattā futbul”cu” dahî olmayan ve fakat sadece kendi olan, çok az sayıda, adetleri kayda değmez ama idam listesinde isimleri bulunanlar var! Herkesin kendi durumunu gözden geçirip, kendi olma ve tabiî millet olma zamanı, gelmiş geçmiş hattā çok gecikmiştir!.. Lütfen kendinize dönün kendinize gelin. Sığınabileceğiniz en emin eller, sadece kendi ellerinizdir.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.