Cumhurbaşkanı Erdoğan az önce Boğaziçi Köprüsü’nde bir intiharı önledi

0
1385

Boğaziçi Köprüsü bugün öğle saatlerinde yine bir intihar girişimine sahne oldu. Polis intihar etmek isteyen kişiyi ikna etmeye çalışırken o sırada mucize gibi bir olay yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konvoyu Avrupa yakasına geçiyordu. İntihar olayını gören Cumhurbaşkanı konvoyunu durdurarak korumalarını köprüden atlamaya teşebbüs eden vatandaşın yanına gönderdi. Korumalar vatandaşı alarak Erdoğan’ın makam aracına getirdi. Vatandaş Erdoğan’ın elini öptü. Cumhurbaşkanı’yla bir süre konuştu.

İstanbul’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Köprüsü korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişiyi ikna ederek girişiminden vazgeçirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Üsküdar’daki Hazreti Ali Camii’nde kıldı. Erdoğan, namaz sonrası makam aracında yanında Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş ile birlikte Beşiktaş’taki Mabeyn Köşkü’ne doğru yola çıktı.

111

Hürriyet

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.