Cüzdanında 50 Azeri Manatı…

0
1738

Alişan’dan hırsıza: Helal olsun

Alişan arkadaşı Çağla Şıkel’ın doğum günü çıkışı çaldırdığı cüzdanı geri gelince hissettiklerini sosyal medya hesabından paylaştı. Başarılı şarkıcı Alişan, yakın dostu ve iş partneri Çağla Şıkel’in yaş günü partisi çıkışı cüzdanını çaldırdı. 400 doları alan hırsız, içinde adres yazılı olan cüzdanı, Alişan’ın yaşadığı sokağa atıp kaçtı. Cumartesi gecesi Çağla Şıkel’in Taksim Jolly Joker’deki doğum günü partisine katılan Alişan’ın çıkışta cüzdanı çalındı.

Foto: Sosyal medya - Alişan hırsıza seslendi

Eve dönüşte durumun farkına varan Alişan, kredi kartları ve kimlikleri için büyük panik alisan-sliyaşadı. Cüzdanda ise 400 dolar, 50 Azeri Manatı ve 20 pound vardı. Hırsız tarafından yaşadığı mahalleye bırakılan cüzdanı bir esnaf tarafından kendisine iletilen Alişan, duygularını sosyal medya hesabından paylaştı: “Dün gece düşürdüğüm ya da çaldırdığım cüzdanımı bulan ya da çalan her kimsen sana yazıyorum. Bu sabah cüzdanımı içinden paraları almış olsan da kartlarımı ve ehliyetimi mahallemizde bir esnafın dükkanının kapısına asıp bana geri gelmesini sağladığın için teşekkürler. Aldığın paraları da sana helal ediyorum, güle güle harca…”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.