Erşet Salihi:”ENGELLİLERE SAHİP ÇIKMAK ONURLU VAZİFEMIZ ”

0
1160

”ENGELLİLERE SAHİP ÇIKMAK ONURLU VAZİFEMIZ ”

Irak Parlamentosu İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşet Salihi,Dünya Engelliler Günü dolaysıyla, Engelli vatandaşlarımızı,bu sabah Irak Türkmen Cephesi Başkanlık binasındaki Şehit Necdet Kocak Salonunda ağırladı….
Görüşmede büyük onur yaşadığı ifade eden salihi, ”bütün engelli kardeşlerimizin Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, her birine sağlık ve esenlikler temenni ediyorum.”dedi.

Salihi,İnsan odaklı çalışmamızın bir gereği olarak vatandaşlarımızın temel haklarına kavuşturulması ve hayat şartlarının insan onuruna yaraşır düzeyde iyileştirilmesi temel hedeflerimiz arasında yer almıştır. Geçen zaman zarfında engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata uyumunu kolaylaştırıcı, her alanda katkı ve motivasyonlarını artırmaya yönelik ve önemli olan Engelliler için Bağmsız bir Kurum olması, Irak Parlamentosu’da İnsan Hakları Komisyonu Başkanı olarak pek çok düzenleme ve projeyi hayata geçirdik ve geçirmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede engelsiz bir dünya için mücadele etmeyi kendimiz için onurlu bir vazife ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca önümüzdeki süreçte engellilerin hayat şartlarını daha da iyileştirme istikametindeki çabalarımız en yoğun şekilde devam edeceği sözünü verdi.

Görüşmeye gelen Engelli vatandaşları ise, Milletvekili Erşet Salihi’nin bizleri kabul etmesi hediyeler vermesi çok anlamlı ayrıca bizim için onur verici ve bir kez daha onurlandırdı” diye konuştular.

KAYNAK:Irak Türkmen Cephesi
Enformasyon Dairesi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.