Fatih’te pansiyonda yangın

0
1224

Binayı saran alevler nedeniyle vücutlarında yanık oluşan 5’i ağır 10 kişi sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Fatih’te, Afrika uyruklu kişilerin kaldığı bir pansiyonda çıkan yangında 5’i ağır 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Namık Kemal Caddesi Manastırlı Rıfat Sokak’ta bulunan Senegal ve Uganda uyruklu kişilerin kaldığı iş hanının giriş katında yangın çıktı. Alevler kısa sürede diğer katlara yayıldı. Polis ekipleri ve vatandaşların fark ettiği yangına müdahale için olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince sepetli merdiven uzatılarak kurtarıldı. Binayı saran alevler nedeniyle vücutlarında yanık oluşan 5’i ağır 10 kişi sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yangında, üst katlarda mahsur kalan kişiler ile 2 itfaiyeci de dumandan etkilendi.

Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.