Gözler Selo’da-karın nerelerde keyif çatır ulan?

0
1661

İsmi okulda kendi Roma’da!

Ağır hasta olduğunu iddia ederek 774 gün boyunca öğretmen olduğu okula gitmeyen Başak Demirtaş’ın eğitimin devam ettiği günlerde İtalya gezinde bulunduğu ortaya çıktı

Her fırsatta kendilerini “ezilenlerin partisi” olarak lanse eden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın öğretmen eşi Başak Demirtaş’la ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor. Ağır hasta olduğunu iddia ederek aylarca okula gitmeyen Başak Demirtaş’ın, eğitimin devam ettiği günlerde İtalya gezisinde bulunduğu ortaya çıktı.

Daha önce seçim çalışmaları, esnaf ziyaretleri gibi etkinliklerde boy gösterdiği belirlenen ve seri ameliyatlar geçirdiği iddia edilen Başak Demirtaş’ın son olarakİtalya’nın başkenti Roma’ya da gittiği öğrenildi. Gazetemizin ulaştığı fotoğraflarda Başak Demirtaş’ın dünyanın en ünlü turistik yapılarından biri olanRoma’daki Kolezyum’u da ziyaret ettiği görülüyor.

GÖZLER SELO’DA

Aylarca görevli olduğu okula uğramayarak, başta atama bekleyen öğretmenlerolmak üzere ülke kamuoyunun büyük tepkisini çeken Başak Demirtaş skandalını ilk kez Akit duyurmuştu. Başak Demirtaş’ın ikamet ettiği evinin yakınındaki okula gidememesini “ağır sağlık” sorunlarına bağlayan Selahattin Demirtaş’ın,eşinin Roma gezisine ne cevap vereceği merak ediliyor.

 

Kaynak: Yeni Akit Gazetesi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.