İstanbul’da 5 bin polisle asayiş uygulaması

0
1209

İstanbul’da 5 bin polisle “Yeditepe Huzur” adlı asayiş uygulaması yapılıyor. Uygulamaya helikopterler de havadan destek verdi.

AA

 İstanbul Emniyet Müdürlüğünce 5 bin polisin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştiriliyor.Kent genelinde saat 20.00’de başlayan ve “Yeditepe Huzur” adı verilen uygulamaya asayiş, narkotik suçlarla mücadele, mali suçlarla mücadele, terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de aralarında olduğu yaklaşık 5 bin polis katılıyor.Asayiş uygulaması, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan koordinasyonunda yürütülüyor.Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde aranan şahıslar, silah ve bıçak taşıyan şüphelilerle uyuşturucu satıcıları üzerinde duruluyor.Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamaya, polis helikopteri de destek veriyor.

İl Emniyet Müdürü Çalışkan’ın denetleme noktalarını tek tek kontrol ettiği uygulamanın geç saatlere kadar süreceği öğrenildi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.