KABULLENMEK ISTENILMEYENLER

0
1226

hristiyan

Tecavuze karsi koyamiyorsan, zevk almaya calis mantigi ile dusunenler, ortaya cikan gerceklerin urkutuculugu karsisinda kendilerini gucsuz hissedenlerin kabullendigi bir savunma yontemidir.

Bazen gerceklerin boyutu insanlari oylesine korkutur ki, haksizliga gogus germek yerine, inkari tercih ederler. Yok farzetmeyi yeglerler.

PKK ile baslayan ve cozum sureci adi altinda Turkiye’nin de dahil oldugu Yeni Dunya Duzeni Projesi’ne karsi koyulamayacagi konusunda beyinleri yikanmis insanlar ile kuresel elite boyun egmis kisi ve kurumlar, iste o nedenle tecavuzu zevk alinmasi gereken bir surec olarak tanimlarlar.

Irza gecilmeyi farkli farkli kavramlar ile suslerler.

Kurd hareketi ve PKK’nin gercekte Kurd halkinin bir girisimi olmadigini, Samuel Huntington’in bahsetmis oldugu medeniyetler catismasi ile yeniden dizayn edilmek istenen bu gezegendeki 200 civarindaki ulke sayisini 1500’e cikarmayi planlayan kuresel elitin masa uzerinde planlamis oldugu bir calismanin Ortadogu yapilanmasi oldugu israrla anlatilmaya calisiliyor.

Tum bulgular ve gelismeler bu gidisati onaylar iken, karsi konulamaz bir gelecek olarak algilamayi tercih edenler, kuresel elitin hizmetinde daha yuksek bir rutbeye sahip olabilmek icin birbirlerinin sirtina basarak yukselmeyi tercih edecek kadar gayri insani bir felsefeyi ozumleyenlerdir. Ben merkezli karakterlerinin capini buyutmeye calisan teslimiyetci ve ucuz insanlardir da denilebilir.

Bu ugurda kimileri dinleri ve mezhepleri amaca giden yolda arac olarak kullanarak yukselmeye calisirken, kimileri de kulaga hos gelmekte olan hak, hukuk, ozgurluk kapsami icinde, cagdaslik olarak bezerler tecavuzu.

Igrencligi sirin gostermeye calisirlar.

1700’lu yillariin ikinci yarisinda baslayan, 1800’lu yillarin ikinci yarisinda proje olarak kabullenilen, 1900’lu yillarin sonlarina dogru uygulamaya sokulan kuresel tecavuz planlamasi icin cahil toplumlar icinden secilen bireylerin kanaat onderligine soyundurulmasi gerekmektedir sonuca varim icin. Hazirlanmis olan vizyonu sorgusuz sualsiz kabul etmeyi kabullenmis misyonerler ile yola cikilir.

Rutbe yukseltmekten baska hicbir dusuncesi olmayan ucuz insanlarin secimi ile baslayan misyonun tabana yayilabilmesi icin kanaat onderlerinin yaldizlari parlatilir ve bazen dini liderler, bazen ulemalar, bazen peygamberlik mertebesine yakin dindarlar olarak tanitilirlarken, bazen de ozgurluk savascilari, halk onderleri, insan haklari savunucusu olarak tanimlanir, kuresel elitin emir subaylari.

Emperyalizm, gozunu diktigi ulkeleri parasutcu komandolari ile degil, isgal edilmesi planlanan ulkelerin icinden sectikleri emir subaylari ile ele gecirirler dememiz de bu yuzdendir.

Boylelikle de buyuk oyunu perdelemis, projelerini yerel sorunmuscasina aksettirmis olurlar ki, kuresel gelismeleri takip etmemekte olan cahil insanlarin perdenin onundeki goreceli senaryolari alkislamalari saglanir. Bu senaryolarin geneldeki ana temasi olarak da, din veya mezhep ayriliklari ile kulturel farkliliklardan dogan ayricaliklar islenir. Bazen de yine kendilerinin sebep olmus oldugu tarihte yasanmis acilarin ajitasyonu ile ayristirdikleri toplumlar icinde kutuplasmalar yaratilir.

Ortadogu’da yasanmakta olan Arap Israil sorunu, Turkiye’de peydahlanan Kurd sorunu, tarihin carptirilmasi ile peydahlanan Ermeni Soykirimi sorunu gibisinden fabrikasyon sorunlarin tumu, projenin farkli parcalaridir.

Etekteki yirtmaci tahrik edici unsur olarak tanimlayan tecavuzculerin, tecavuzlerini hakli gerekcelere dayandirmak istemleri ile yaratilmis farkli farkli sorunlarin toplumlara sunulmasi ile baslar ve emir subaylari konumundaki kanaat onderleri ile de cahil toplumlara yavas yavas enjekte edilir bu zehir.

Kanaat onderlerinin parlatilan yaldizi ile gozleri kamasmis cahil toplumlar, suru halinde arkalarina takildiklari emir subaylarinin, kendilerini toplu halde kuresel elitin haremine suruklediklerini idrak edemezler. Edemedikleri gibi tecavuze ve tecavuzculere karsi cikanlari da dusman olarak algilarlar. Cehaletin getirmis oldugu tapinma gudusu ile, kanaat onderleri olan emir subaylarinin kursun askerligine gonullu yazilirlar.

Evangelizm kelimesini dahi duymamis olduklarindan, bizzat ABD eski baskani ogul Bush tarafindan ifade edilmis olan 10/40 window olarak tanimlanan ve kuzey yarim kurede 10. paralel ile 40. paralel arasinda kalan bolgedeki ulkelerin tumunde faaliyet gosteren evangelis misyonerlerin varligindan da habersizdirler. Tum dinci misyonerlerin emperyal guce ulasabilmek vizyonundan baska bir amac tasimamakta olan kuresel elitin bolge imamlarinin, papazlarinin, hahamlarinin, rahiplerinin devreye sokulmus olduklari gercegi sunulmakta olmasina ragmen, onlar tecavuzden almakta olduklari zevkin devamini tercih ederler.

Gerceklerin urkutucu boyutu karsisinda direnme gucune sahip olmadiklarindan, direnenlere karsi cikarak, kuresel elitin himayesinde, seks kolesi olmayi tercih edebilecek kadar ezik bir beyinle dusunurler. Irz kavramini bacaklarinin arasindaki cinsel organlarina indirgeyip korumaya alirlarken, beyinlerini umuma acmis olmanin da fahiseligin farkli bir vesiyonu olarak tanimlanabilecegini kabul edemezler.

Tecavuzculerinin, tecavuz edilenler arasinda Ermeni, Kurd, Turk, Arap, Yahudi, Musluman, Hristiyan veya ateist farkli gozetmeksizin tecavuzlerini surdurmekte olduklarini, farkliliklarin ise onemsiz bir detaydan baska bir anlam tasimamakta oldugunu asla onemsemezler.

O nedenle de tecavuzculerini savunmaya israrla devam ederler.

2012 yili istatistiklerine gore, evangelizmin hizla yayilmakta oldugu bolgeler icinde Mogolistan birinci sirayi teskil ederken, Irak’taki Kurd bolgesinin nicin ikinci sirada yer almakta oldugunun nedenlerini dusunmeyenler, radikal dinciligin sonrasinda ele gecirilmesi planlanan ulkelerde evangelizmin kurtarici olarak boy gosterecegi gercegini de hali ile fark edemezler. Tecavuzculerinin, kurtaricilarilari olarak sartlandirilacak beyinleri ile teslim alinacaklari, igfal edilecekleri gercegi, onlar icin komplo teorisidir.

Turk’lerde cok anlamli bir atasozu vardir. Sen esek olduktan sonra sirtina semer vuracak cok cikar, derler. Lutfen yanlis anlamayiniz.

Yalnizca…

Esekligi tercih etmekte olan insanlar icin bir uyarida bulunmak istiyorum.

Gusan Yedic

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.