Kayıp çocuklar için 180 kişinin ifadesine başvuruldu, bir çok evde arama yapıldı

0
1314

TOKAT’ın Reşadiye İlçesi’nde 22 gün önce kaybolan komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı’yı Kelkit Çayı üzerinde yapılan arama çalışmalarına, yoğun kar yağışı nedeniyle ara verildi. Şu ana kadar yaklaşık 180 kişinin ifadesine başvuruldu, bir çok evde arama yapıldı, ancak bir sonuç çıkmadı.

(DHA) –

Reşadiye’de Çermik Mahallesi’nde 22 gün önce kaybolan Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan’ı arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

 ÇALIŞMALARA ARA VERİLDİ

Su seviyesinin son kez düşürüldüğü Kelkit Çayı üzerinde dün yeniden arama tarama çalışması gerçekleştiren afad ekipleri, yaklaşık 25 kilometrelik alanda yaptıkları çalışmada çocukların izine rastlayamadı. Bölgede bu Sabah etkili olan kar yağışı dolayısıyla AFAD ekiplerinin Kelkit Çayı üzerine gerçekleştirdikleri çalışmalara bir süre ara verildi.

Tokat’tan Reşadiye’ye giden polisler ise çalışmalarını sürdürüyor.  Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen 4 kişilik özel ekibin ilçedeki çalışması ise sürüyor. Ekiplerin şu ana kadar aralarında her iki kayıp çocuğun yakınları da olmak üzere yaklaşık 180 kişinin ifadesine başvurduğu öğrenildi. Ayrıca ekiplerin daha önce suça karışmış bazı kişilerin evlerinde arama yaptıkları, fakat çocukların izine rastlanılmadığı bildirildi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.