Melahet Abbasov’a ”Esas Jüri” Heyetine Seçildi

0
1245

Azerbaycan uyruklu sanatçı Melahet Abbasova Adana’da düzenlenecek  ” 24. Uluslararası Adana Film Festivali”nin 3 kişiden oluşan  ” Esas Jüri ” heyetine seçildi. ”Çok duygulandım illerden beri devam eden önemli  bir Festivalin Esas Jüri heyetinde olmaktan onur ve gurur duyuyorum. İllerden beri Türk Dünyası Kültürüne  vermiş olduğum katkılardan dolayı  bele mühim bir festivalde adımın geçmesi ve Esas Jüri Heyetine seçilmem, kiymetlendirilmem emeğimin boşa gitmediğinin göstergesidir. Meni buna layik gören Festival komitesinin başkanı ve bütün yöneticilere  sonsuz tesekkürlerimi bildirirem.” yazarak kendi sosyal paylaşım sitesinde yayımlayan sanatçı mutluluğunu sevenleri ile paylaşıp.

Sanatçı ona iletilen   davetiyeni de kendi Fb sayfasında sergilemiş. 

“Adana Film Festivali

Sayın Melahat Abbasova,

24. Uluslararası Adana Film Festivali Uluslararası Kısa Film Yarışması 11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Adana’da düzenlenecektir. Uluslararası Kısa Film Yarışması’nın özgün ve başarılı filmlerle gerçekleşeceğini umut ediyoruz. Altın Koza’nın saygın simgesi altında düzenlenecek olan yarışmamız, gerek Türk gerekse Dünya Sineması’nın gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla başarılı filmleri ödüllendirmekte; kısa filmlerin hak ettiği değere kavuşmasını amaçlamaktadır. Bu desteğimiz artarak devam edecektir.

Yaşamınız boyunca Türk ve Dünya Sineması’na yapmış olduğunuz katkılardan dolayı Festival Yönetimi adına sizi Jüri Üyesi olarak aramızda görmekten kıvanç duyduğumuzu belirtir; 24. Uluslararası Adana Film Festivali Uluslararası Kısa Film Yarışması kapsamındaki emekleriniz ve yapacağınız değerli katkılar için şimdiden teşekkür ederiz.

Kısa Film Koordinatörü Festival Direktörü
Eylül Gözde Toprak İsmail Dikilitaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.