Meryem Uzerli para kazanmak için 5 yıl ne yaptı? Okuyanda şoka düşeceksizniz

0
1583

Meryem Uzerli kendi adıyla maskara tasarladı

Yeni yılda Gecenin Kraliçesi dizisiyle ekranlara gelecek olan Meryem Uzerli güzellik ürünü tasarladı. Pek çok ünlü gibi güzellik ürünleri işine giren ve kendi adıyla tasarladığı maskara markasını hayata geçiren güzel oyuncu Meryem Uzerli,  ‘En büyük hayalim gerçek oldu’ dedi. Maskarasını düzenlediği bir basın toplantısıyla tanıtan Uzerli,  “12 yaşımdan beri makyaja ilgim var. Hamburg’ta oyunculuk okuluna gittim, altı sene eğitim aldım. Para kazanmak için 5 yıl makyözlük yaptım” dedi.Foto: Magazin - Meryem Uzerli maskara markasını tanıttı

“ÜÇ BÜYÜK HAYALİM VAR”

Tasarımını yaptığı maskarayı tanıtan Meryem Uzerli, verdiği bir röportajda şöyle demişti: “Üç büyük hayalim var. Biri Tarkan’la tanışmak, ikincisi Kayıp Balık-Nemo’yu seslendirmek, üçüncüsü kendi maskara markamı yaratmak.” Tarkan’la geçen Ekim’de tanışan Uzerli, maskara markasını da piyasaya sürdü.

BENİM YARIM KANIM TÜRK

Hem kızı Lara’yı büyüttüğünü hem de bir yandan yakında ekrana gelecek yeni dizisine hazırlandığını söyleyen Meryem Uzerli, bir araya geldiği basın mensuplarına şakayla takılıp “Yalan söylemiyim dürüst olmakta fayda var. Ben yalan söylemem çok özlemedim ama sizden rahatsız olmuyorum. Sizi seviyorum ama bazen zor oluyor, ben rahatım” dedi. ‘Annemin Yarası’ filmiyle ters köşe yaptığını, farklı roller oynayarak mutlu olduğu ifade eden oyuncu, özellikle Arap ülkelerinden dizi ve film teklifleri aldığını da anlatıp “Bir sürü teklifler var ama babamdan dolayı Türkiye’ye bağlı hissediyorum. Berim yarım, kanım Türkiye’den. Burada çalışmaktan mutluyum” diye konuştu.

SENARYO HAYATIMI ANLATMIYOR

Uzerli, yeni dizisi ‘Gecenin Kraliçesi’nin senaryosuyla kendi hayatının benzer yanlarının olduğu iddialarına katılmadığını sözlerine ekleyip “Bir film izlersek içinde üzüntü, acı, aşk, mutluluk görürüz. Ben Meryem olarak aşk, mutluluk, hüzün yaşadım.  O zaman tüm filmler benim hayatım mı anlatıyor? İnsan olarak bu duyguları yaşıyoruz. Öyle bir şey yok” dedi.

PROBLEM ARIYORUM, BULAMIYORUM

Sette rol arkadaşı Murat Yıldırım’la aralarının iyi olduğunu ve tüm dünyada insanların pozitif haberlerle ilgilenmediğinden dert yanan oyuncu, ardından sohbet ettiği gazetecilere “İnsanlar bazen dertli şey okumak istiyorlar ama dertli bir şey yok. Problem aramaya çalışıyorum bulamıyorum” diyerek, göndermede bulundu. Kızı Lara’nın şubat ayında iki yaşına basacağını da söyleyen Uzerli, “Çocuğunuzun babasız büyümesi sizi üzüyor mu?” sorusuna ise “Hayır üzülmüyorum hiç önemli değil” cevabını verdi.

SOZCU / Tarkan ABDULLAHOĞLU

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.