Necla’nın katili intihara kalkıştı!

0
1675

İHA.

Zonguldak’ta bir ay önce başına poşet geçirilerek boğulduktan sonra boğazı kesilmiş halde bulunan 23 yaşındaki Necla Sağlam’ın katil zanlısı Tolga K., bulunduğu cezaevinde boğazını ve bileklerini keserek intihara kalkıştı.

Isparta’da okuduğu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü’nden mezun olarak 8 ay önce Zonguldak’taki Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda memur olarak göreve başlayan 23 yaşındaki Necla Sağlam’ın öldürülmesi olayında flaş gelişme yaşandı.

Meşrutiyet Mahallesi Karadeniz Apartmanı’ndaki dairesinde yalnız yaşayan Necla Sağlam’ın başına poşet geçirilerek boğulduktan sonra boğazı kesilmiş halde bulunmasının ardından tesisatçı Tolga K. tutuklanmıştı.

Necla Sağlam

Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderilen Tolga K.’nin boğazını, kollarını ve bileklerini keserek intihara kalkıştığı öğrenildi. Durumu ağır olan Tolga K., cezaevi yönetimi tarafından İstanbul’daki Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

OLAYDAN 23 SONRA TUTUKLANDI

Tolga K.’nin, cinayetten birkaç gün önce su tesisatındaki arızayı tamir etmek için Necla Sağlam’ın evine gittiği ortaya çıktı. Tolga K., mevcut delil durumu ve kuvvetli suç şüphesi nedeniyle 18 Mart 2016 tarihinde tutuklandı.

CEZAEVİNDE CANINA KIYMAK İSTEDİ

18 Mart 2016 tarihinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Tolga K., Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderilmişti. 34 yaşındaki su tesisatçısı Tolga K., polisteki sabaha kadar süren sorgusunda, Cumhuriyet Savcılığı’nda ve sevk edildiği nöbetçi mahkemede susma hakkını kullanmıştı.
Olayla ilgili hiçbir şekilde konuşmayan katil zanlısı Tolga K., tutuklandıktan altı gün sonra intihara kalkıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.