‘Ölüyorum, babam bizi vurdu’

0
2276

Ankara’da cinnet getiren baba, eşinin ve çocuklarına kurşun yağdırıp intihar etti. Olayda 4 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı. Yaralanan kızlardan biri sevgilisine “Ölüyorum ben hakkını helal et, babam vurdu bizi” diye mesaj attı. Önce inanamadı ama apartmanın önüne geldiğinde gazetecilerden acı haber aldı, yıkıldı.

Olay Ankara, Etlik Aşağı Eğlence Mahallesi Azık Sokak 24 numarada meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet getiren Ahmet C., eşi Pembe C., oğlu Cihat C., kızları Aliye, Hamidiye ve Satı C.’ye kurşun yağdırdıktan sonra göğsüne dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Ahmet, Pembe, Aliye ve Cihat C.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı halde bulunan Hamidiye ve Satı C. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve GATA’ya sevk edildi. Hamidiye C.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KIZI TACİZ EDİLDİĞİ İÇİN CİNNET GETİRMİŞ

Ankara’da cinnet getirip eşinin ve çocuklarının üzerine kurşun yağdırıp intihar eden baba Ahmet Canal’ın, kızlarından birinin 2013 yılında Bodrum’da tacize uğradığını ve bu bilgiyi öğrendiği için olayı gerçekleştirdiği iddia edildi.

SEVGİLİSİNE BU MESAJI ATTI

Yaralanan kızlardan birinin sevgilisine “Ölüyorum ben hakkını helal et, babam vurdu bizi” mesaj attığı ortaya çıktı. Mesajı alan erkek arkadaşı önce inanmadı ama  aramalara  cevap alamayınca Adana’dan Ankara’ya geldi. Acı haberi apartmanın önünde bekleyen  gazetecilerden öğrendi. Sinir krizi yaşayan genç adam apartmanın önünde ağladı, gazetecilerden kız arkadaşının kaldırıldığı hastaneyi öğrendi. Genç kız şimdi hayat mücadelesi veriyor.

http://www.milliyet.com.tr/-babam-bizi-vurdu-oluyorum–gundem-2184754/

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.