Rus katliamından yeni görüntüler: Çocuklar yanarak can verdi

0
1271
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2016-02-05 11:24:39Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Rus uçaklarının İdlib’in Sarmada kasabasına, 22 Ocak’ta gerçekleştirdiği saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Saldırıda, Rus uçaklarının attığı füzenin Türkmen bir ailenin evine isabet ettiği ve anne ve 3 çocuğunun yanarak öldükleri görüldü.

Suriye’de Rus uçaklarının saldırılarını yoğunlaştırdığı bölgelerde yaşayan binlerce insan, daha güvenli gördükleri bölgelere sığınmak zorunda kalıyor. Ebu Cehada ve ailesi de bunlardan sadece biri. Alınan bilgiye göre, aile kısa bir süre önce Rus uçaklarının yoğun bombardımana tuttuğu Türkmendağı’ndan kaçarak Reyhanlı sınırındaki Sarmada kasabasına sığındı. Ancak Rus uçakları 22 Ocak 2016 Cuma günü Suriye’nin Bab El-Hava Sınır Kapısı yakınlarında yer alan İdlib’e bağlı Sarmada kasabasında sivillerin yaşadığı bölgeyi de bombaladı. O anda dışarıda olan Ebu Cehada evlerinin bulunduğu alandan dumanların yükseldiğini gördü. İHH’ye ait bir yardım deposunun yandığını düşünen Ebu Cehada, olay yerine gittiğinde yükselen dumanların kendi evinden geldiğini gördü. Panikle evinin bahçesine giren Ebu Cehada, çocuklarına seslenmeye başladı. Çocuklarından cevap alamayan Ebu Cehada, evine girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Dünyası başına yıkılan baba, çocuklarının yanmış ve parçalanmış cesetlerini eline alarak gözyaşlarına boğuldu. Dehşet anlarını cep telefonunun kamerasıyla kaydeden Ebu Cehada, savaşın acı boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Sivil savunma ekipleri tarafından yanmış cesetleri çıkarılan eşi ve 3 çocuğundan geriye sadece saldırıdan önce çektiği görüntüleri kaldı.

http://www.aksam.com.tr/dunya/rus-katliamindan-yeni-goruntuler-cocuklar-yanarak-can-verdi/haber-487479

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.