Şehidin üzerinden çıkan kanlı mektup ağlattı

0
1298

Mardin Nusaybin’de PKK terör örgütüne yönelik süren operasyonlar sırasında özel harekat polisi 40 yaşındaki Coşkun Nazilli şehit düştü. Şehidin çocuklarından aldığı mektup ortaya çıktı ve mektupta yazanlar yürekleri dağladı.

Nusaybin İlçesi’nde 14 Mart günü uygulanan sokağa çıkma yasağı ile birlikte PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek, kazılan hendekleri kapatmak ve barikatları kaldırmak amacıyla başlatılan operasyonlara bugün de devam edildi.

Nusaybin’de operasyonların devam ettiği bir başka bölgede, PKK’lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu özel harekat polisi 40 yaşındaki Coşkun Nazilli ağır yaralandı. Polis Coşkun Nazilli kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi’nde şehit oldu.

Ailesinden aldığı acı mektup

Şehit Coşkun Nazilli’nin çocukları Göktürk Nazilli ve Gökçe Nazilli’den aldığı bir mektup ortaya çıktı. Şehidin üzerinden çıkan kanlı mektupta çocuklarının “Seni seviyoruz baba, seni çok özledik” mesajları yazıyordu.

 yenisafak.com

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.