Tarkan 1 Milyon Doları Cebine İndirdi

0
2307

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta konser veren, 2016’ya da zengin girecek. Ülkede büyük coşkuyla karşılanan , 2013’te konser veren Jennifer Lopez gibi 1 milyon doları cebine indirerek servetine servet kattı…

12357732_1519988528299259_2073034065_n

Lopez tarifesi , 2016 bol kazançla girdi. Yılbaşı konseri için Kıbrıs’taki 7 yıldızlı Elexus Hotel’le 1 milyon 200 bin liraya anlaştığı konuşulan Tarkan, önceki gün ise Türkmenistan’da konser verdi. İddialara göre Megastar’ın aldığı ücret ise dünya starlarını artmadı.

TAHTINI SALLADI

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov’un doğum günü sebebiyle 2013’te konser veren Jennifer Lopez’in aldığı 1 milyon dolarlık ücret uzun süre dünya basınında konuşulmuştu. Lopez’in tahtını ise bir Türk star salladı. “Türkmenistan’ın Bağımsızlık Günü” etkinlikleri kapsamında başkent Aşkabat’ta konser veren Tarkan, büyük sevgi gösterisiyle karşılaştı

MİLYONLUK KONSER

Aşkabat sokaklarına Tarkan posterleri asılırken ülkeye gelen Jennifer Lopez’in bile böyle ilgi görmediği konuşuldu. Her adımı olay olan Megastar’ın konser karşılığında aldığı ücret ise dudak uçuklattı. İddialara göre Megastar’a da Jennifer Lopez’le aynı tarife uygulandı. Tarkan’ın Aşkabat’taki konseri karşılığında 1 milyon dolar yani yaklaşık 3 milyon lira aldığı konuşuluyor.

EVLİLİK TAMAM MI?

Son günlerde hakkında evleniyor haberleri çıkan Tarkan, için bir başka iddia daha ortaya atıldı. Megastar’ın yakın çevresinden birinin söylediklerine göre Tarkan Almanya’da nikah yapıp evlendi.

Türkmenistan’da devlet büyüğü gibi karşılanan Tarkan, gönülleri fethetti.

Kaynak: Takvim

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.