Terörist Gülen darbeyi itiraf edip halka ahmak dedi

0
1502

FETÖ lideri Fethullah Gülen, 15 Temmuz’da darbe girişiminin halk tarafından bastırılması sonrası vatandaşların Başkomutan Erdoğan’ın emri ile meydanlardan ayrılmamasını sindiremedi. Darbeyi püskürten halk için “Varsın bir sürü ahmak bir başarı ele etmiş gibi güle dursun” diyerek bu işin içinde olduğunu açıkça itiraf etti.

ABD’de yaşayan teröristbaşı Fetullah Gülen, 15 Temmuz darbe girişimini kendisinin tertiplediğini itiraf etti. İnternet sitesinde bir video yayınlayan FETÖ lideri, darbeyi püskürten halk için “Varsın bir sürü ahmak bir başarı ele etmiş gibi güle dursun. Düğünler dernekler kursun. O komik durumlarını birer bayram ilan etsinler” diyerek bu işin içinde olduğunu açıkla itiraf etti.

“Hayatta kalanlar keşke diyecek”

İlk gün darbeyi kendisinin planlamadığını söyleyen FETÖ elebaşısı bugün ise darbeyi kendisinin yaptığını itiraf etti. Gülen şu cümleleri kullandı: “Eğer bunlar hayatta kalırlarsa keşke diyecekler ama diyemeyecekler.”

Erdoğan’ı yine ölümle tehdit etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da ölümle tehdit eden teröristbaşı “o da diğerleri gibi kanalizasyona gidecek” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.