Diyarbakır’da millet vekili adayı tek protesto yürüyüşüne kalktı, Iğdır’da aday adayları ortalıkta görünmediler

0
1785

Diyarbakır’da bir kişi, gelinlik giydirdiği 5 yaşındaki kızı ile birlikte düzenlendiği sessiz yürüyüşle terörü lanetledi.Terör saldırıları karşısında tepkisini dile getirmek isteyen MHP Diyarbakır Milletvekili adayı Mehmet Teyyar Karakoç, terör örgütü PKK’yı 5 yaşındaki kızı ile birlikte protesto etti. Türk bayrağı ile birlikte merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Dağkapı Meydan’ına gelen Karakoç, 5 yaşındaki kızı Hilal ile birlikte yaklaşık 1,5 kilometre yürüdü. Karakoç ve 5 yaşındaki kızının Türk bayraklı yürüyüşüne yoldan geçen bir genç kadın da eşlik etti. Karakoç, 5 yaşındaki kızı ve yoldan geçen genç kadın ile birlikte valilik önüne kadar yürüdü.

“VATAN VE BAYRAK İÇİN ÖLMEYE HAZIRIZ”

Türk bayrağını sallayarak valiliğe kadar yürüyen Karakoç, İHA’ya yaptığı açıklamada, “Diyarbakırlı bir vatan evladı olarak sessiz kalmamak adına 5 yaşındaki kızım Hilal ile beraber Dağkapı’dan Diyarbakır Valiliği önüne kadar sessiz bir yürüyüş yaptım. Görüş ve düşüncelerimi Türk milletine duyurmak için bu tepkiyi ortaya koydum. Yolda karşılaştığım vatandaşlarımızın teveccühü ve bir kız kardeşimizin eşlik etmesine çevredeki vatandaşların alkışlarına teşekkür ederim. Güneydoğu insanı bölünmek ve ayrışmak istemiyor. Kürt ve Türk kardeştir ayrım yapan kalleştir. Türk milleti bunu çok iyi bilmelidir. Vatanımızı ve bayrağımızı seviyoruz, uğruna ölmeye hazırız. 7’den 70’e değil, 5’ten 70’e hazır olduğumuzu Türk milletine duyurmak istiyoruz” dedi.

Teröre tepki yürüyüşü yapan Mehmet Teyyar Karakoç açıklama yaptıktan sonra kızı ve yürüyüşe eşlik eden genç kadın ile birlikte bozkurt işareti yaparak ayrıldı. d1d2d3kaynak Haber hergün.

Iğdır’da bu gün sabah saatlerinde bombalı saldırıda PKK töroristlerice 13 polisimiz şehit oldu. Erken seçimlere hazırlaşan millet vekilliğine iddialı Iğdr’lı soydaşlarımızdan kimse cenaze ve yürüyüşe katılmadı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.