Azerbaycan`da FETÖ’cü örgüt üyelerine tutuklama

0
1792

  • Azerbaycan`da FETÖ'cü örgüt üyelerine tutuklama

Mobil iletişim hizmetlerini sürdüren şirketlerin başvuruları üzerine yapılan araştırmalar sonucunda, işlem-arama faaliyetini gerçekleştirmek yetkisine sahip olmayan kişilerin bazı kişilerin görev yetkilerini kötüye kullanma cinayetlerinin isnatla bilinen Azerbaycan vatandaşları Şahin israyilov, Fuad Ahmetli, Etibar Musayev ve Vügar Kasımov tutuklandılar.

TURMEB Haber Ajansı APA`ya dayanarak verdiği habere göre, Devlet Güvenliği Hizmeti ve Genel Savcılığın basın servislerinin ortak bildirisinde “Bakcell LTD”çalışan Şahin İsrayılov, “Azerfon”LTD`de “Aramalar merkezi”`nde operatör görevini sürdüren Fuad Ahmedli, “Azercell Telecom”LTD`nin müşteri hizmetlerinin operatörü Etibar Musayev yasadışı olarak düzenli olarak bu mobil operatörlerin abunecilerin özel bilgilerini çaldıkları belirtiliyor.

Onların yaşadığı adreslerde yapılan inceleme sırasında yasadışı faaliyetlerinin kanıtı olarak yasaklanmış kitaplar ve CD`ler, Fethullah Gülen’in konuşmaları bulunan kağıtlar, “Gülen cemaati” olarak bilinen örgütün üyelerine ait bilgiler ve diğer eşyalar tespit edildi.

Şu anda soruşturma sürdürülüyor.

http://tr.karabakh.today/

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.