Dünya Organ Mafyasının Merkezi: Siyonist İsrail

0
3925

Dünya Organ mafyası nasıl çalışır?, kan ve ilik bilgilerine ulaşan mafya bu kişileri kaçırarak organlarının gasp edilmesi şeklinde öldürdüğü biliniyor. Bu işler en çok Rusya ve İsrailden organize ediliyor.

Amerika’nın Newyork Tımes gazetesi İsrail’in organ kaçakçılığına ilişkin bir haber yayınladı. Haberde dünya üzerinde umutsuz hastalarla, dönerler arasında iletişim sağlayan ‘Organ Nakli Aracılarının’ en çok İsrail’de bulunduğu ifade edildi.

Rapor ayrıca organ nakli aracılarının bu şekilde büyük paralar kazandığını kaydetti. Ofira Dorin adlı İsrailli kadının hikayesi, İsrail’de yasadışı aracılarla böbrek satın almanın ne kadar kolay olduğunu ortaya çıkarıyor.
Dorin’e Kosta Rika’da böbrek transferi yapılmış. Aracı 175 bin ABD doları alırken, böbreğini bağışlayan 37 yaşındaki işsiz adama sadece 18 bin dolar ödenmiş. Newyork Times’a demeç veren Dorin, durumunun çok kritik olduğunu, organ naklinin yasadışı olduğunu bilse bile yapacak başka bir şeyi olmadığını söyledi.
Organ bağışının bir başka yönüne de vurgu yapan gazete, siyonistlerin insan organı kaçakçılığı alanındaki faaliyetlerinin kontrol dışı ve aynı zamanda tüyler ürpertici olduğunun altını çizdi. Konuya ilişkin bir başka açıklama da İsrail Sağlık Bakanlığı’ndan geldi.
Bakanlık, organ bağışında bulunan İsraillilerin yüzde 10’un altında olduğunu bildirdi. Açıklamaya göre İsrail’deki organ bağışının bu kadar düşük olmasının altında ilginç bir neden yatıyor. Açıklamaya göre bunun en temel gerekçesi dini kısıtlamalar….
Adına İsrail denen işgal altındaki topraklarda organ kaçakçılığıyla ilgili durum o kadar vahim ki 2012 yılında İsrail’de 10 kişinin organ kaçakçılığı çetesi üyeliği sebebiyle tutuklandığı belirtiliyor. Organ kaçakçılığının en iğrenç boyutu ise şehit olan Filistinlilerin cesetlerinin bile ticari amaçlarla istismara maruz kalması.
İşgalci İsrail devleti, 1990’lı yıllarda ailelerinin izni dahi olmadan ölen Filistinlilerin organlarına el konulduğunu 2009 yılında yaptığı açıklamayla kabul etmişti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.