Galatasaray, Mustafa Denizli’yle Anlaştı

0
10666

Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca arayışları başladı. Sarı-kırmızılı yönetimin gündemin birbirinden farklı isimler gelirken son karar; Mustafa Denizli oldu.

Galatasaray yönetim, tecrübeli çalıştırıcı ile yapılan ilk görüşmeden olumlu ayrıldı. Taraftarlar görüşme sonrasında prensip anlaşmasına vardı ve detayları daha sonra görüşmek üzere ayrıldı. Galatasaray ve Mustafa Denizli‘nin kısa süre içinde detaylarda da anlaşmaya varması ve resmi imzayı atması bekleniyor.

ÖZBEK SİNYALİ VERMİŞTİ

Sporx’in haberine göre; yurtdışından dönen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ‘Yeni bir yol haritası için çalışıyoruz’ demiş ve ardından Florya’ya giderek Hamza Hamzaoğlu ile vedalaşmıştı.

1983-1984 sezonunda Galatasaray forması giyen Mustafa Denizli daha sonra 1987-89 ve 1990-92 yılları arasında Galatasaray‘ı çalıştırmış 1 şampiyonluk, 1 ikincilik, 1 Türkiye Kupası kazandırmıştı. Kupa Galipleri Kupası’nda Galatasaray‘ı çeyrek finale çıkaran Denizli, meşhur Neuctehel zaferinde de G.Saray teknik direktörüydü…

http://www.sondakika.com/haber/haber-galatasaray-mustafa-denizli-yle-anlasti-7892442/

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.