KILIÇDAROĞLU’NUN KIZININ’kaçak’ dairesi

0
1949

CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi’nin 3 dairesinin olduğu Four Winds Rezidans için ‘kaçak’ dedi.

CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin Four Winds Residence’da 3, eşi CHP’li Başkan Battal İlgezdi’nin projesi olduğu belirtilen Buz Residence’de ise 12 daire aldığı ortaya çıkmıştı.

CHP’Lİ VEKİLE GÖRE “KAÇAK VE YIKILMALI”
kılcdaroğlu2

7 Haziran’da CHP’den İstanbul Milletvekili seçilen gazeteci Barış Yarkadaş sahibi olduğu haber sitesinde, İlgezdilerin 3 dairesinin olduğu Four Winds Residans’ın “kaçak” olduğunu söyleyip isyan etmişti.

5 Kasım 2014 tarihli “CHP’li belediyelere biri dur desin!” başlıklı yazısında Yarkadaş, “İlgezdiler’in dairelerinin olduğu kaçak binayı CHP’li belediye neden yıkmıyor? ” diye sormuştu. CHP’li Yarkadaş, vekil ve başkan eşine şu soruları da yöneltmişti;

KAÇAK OLDUĞU MAHKEME KARARIYLA KESİNLEŞMİŞ

1- CHP’li belediye halkın poşetlerini kontrol ediyor da; TAŞ YAPI’ya ait Four Winds adlı binadaki kaçağa rağmen neden yıkım uygulaması gerçekleştirmiyor? Bu binanın kaçak olduğu mahkeme kararıyla kesinleşmiş olmasına rağmen, ‘poşetçi’ belediyeyi kim engelliyor ? Mahkeme kararını neden uygulayamıyor?

İSKANI NEYE DAYANDIRARAK VERDİ
2- Kozyatağı’nda HİLTON otelinde kanunlar, bu tür binalara 18 metre yükseklik sınırı koymasına rağmen, sınır hayli hayli aşılmıştı… CHP’li Belediye Başkanı bu binanın iskanını neye dayanarak verdi? Bina için tutanak tutup fazlalıkları yıktırması gereken belediye, mesele HİLTON olunca, gözlere bant çekiliyor…

NEDEN HİÇBİR İŞLEM UYGULANMIYOR?

3- Ya Caddebostan’daki 45 Nolu Plan Notu için ne diyeceğiz? K Yapı’nın türlü imar oyunlarıyla inşa ettiği binaya ilişkin neden hiçbir işlem uygulanmıyor? İş para babalarına gelince, ne hukuk, ne ilke ne de kural tanıyorsunuz… Sahi siz kimin belediye başkanısınız, halkın mı para babalarının mı?”

26 MİLYONLUK YAZLIK DA VAR
İlgezdi ailesinin servetinin sadece İstanbul’da olmadığı ortaya çıktı. Milletvekili Gamze İlgezdi’nin işsiz kız kardeşinin de Bodrum’un en lüks yerinde değeri 26 milyon TL olan bir villası olduğu; onu da Gamze ve Battal İlgezdi çiftinin kullandığı ortaya çıktı.

KILIÇDAROĞLU’NUN KIZININ DA VAR
İlgezdi çifti suskunluğunu korurken, ailesinin mütevazılığı ile övünen Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’nun da Buz Recidance’de bir dairesi olduğu ortaya çıktı. Yine Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan’ın da Buz Recidance’de dairesi var

Sosiyal medyada paylaşım rekoru kıran bu bildirim bir kaç gazetede de yar almış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.