METİN KÜLÜNK, YARĞIYI GÖREVE DAVET ETTİ

0
41

“Nasıl organize oluyorlar?   Fiyatları nasıl belirliyorlar?”

 

İstanbul Ticaret Borsası başkanı Ali KOPUZ, ‘BÜYÜK MİKTARLARDA EKİM YAPTIRAN KOMİSYONCU LAR FİYATLARIN DÜŞMESİNE İZİN VERMİYOR”  açıklamasını yapmasının hemen ardından AK Parti  bünyesinde yer alan eski millet vekili Metin Külünk, Yargıyı göreve davet etti.

“Ali Kopuz,  bu açıklama ile milletimizin cebinden ve de sofrasından NEOLİBERAL VAHŞİLİKLE elini kimlerin çekmediğini açıklamış:
‘BÜYÜK MİKTARLARDA EKİM YAPTIRAN KOMİSYONCU LAR FİYATLARIN DÜŞMESİNE İZİN VERMİYOR”
O halde ticaret dünyasının içinden bir isim ve de yetkili bunu söylüyorsa;
YARGIMIZI GÖREVE DAVET EDİYORUZ ÇÜNKÜ BU BİR ORGANİZE SUÇ HAREKETİDİR.
Doğrudan toplumun huzurunu güvenliğini ve barışını tehdit eden,
fiyatların düşmesine engel olan kamu yararına aykırı hareket eden, toplumda sürekli infiale sebep olan bu suç yapısı var ise nasıl çalışıyor?
Büyük ve orta boy marketler zincirleri de büyük miktarda ekim yaptıran komisyoncuların içinde mi yoksa bu komisyoncular ile hukukları var mıdır? nedir?
Nasıl organize oluyorlar?
Fiyatları nasıl belirliyorlar?
Hem tarlada ki üreticimizi mağdur eden, hem de sofradaki
işçimizin
dar gelirlimizin
emeklimizin
yetimimizin
yoksulumuzun
kimsesizimizin EKONOMİK OLARAK BU ZOR ZAMANDA cebine HAKSIZ ŞEKİLDE EL UZATAN NEOLİBERAL VAHŞİ SUÇ YAPISI DEŞİFRE EDİLMELİDİR.
Ticaret Bakanlığımız inanıyoruz ki, Yargı ve Güvenlik bürokrasisi ile birlikte bu suç yapısını deşifre edip adaletin önüne çıkaracak ve NEOLİBERAL VAHŞİ YAPININ milletimizin büyük mücadelesini nasıl sabote etmek için adım attıklarını ortaya çıkaracaktır”

Kendi Fb sayfasında   paylaşım yaparak yargıyı göre davet eden,  iktidar bünyesinde temsil olunan önemli Metin Külünk’ün  açıklaması  tüketiciler arasında coşku ile karşılandı.