ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ÖĞRETMENİM ..

0
2259

Bugün günlerden 24 Kasım . Öğretmenlerin günü yani Bize abc yi öğreten pek çok pek çok sevdiğimiz bize bir anne bize bir baba olan bizim için her zaman en iyisini isteyen ilklerimizde bizimle birlikte olan google amcanın  okulda öğrencilere ders veren kimse dediği ama biz sevmeyi de sevgiyi de öğretendir.. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ün Türk öğretmenlerine armağan ettiği 24 Kasım bazen öğrencilerin bir dal çiçekle bazen annelerine yaptırdıkları pasta böreklerle bazen de kucaklamalarıyla kutlanan gün .

İlk öğretmenler günümü kutladığımda öğretmenimize aldığımız ilk hediye bir kuçak dolusu çiçekti.Tek tek elini öpmüş bize verdiği ödevler için teşekkür etmiştik.Gülümsemişti.Hala da aradığımda gülümsüyor. Hissedebiliyorum.Bu yazıyı okuduğunda da benimle gurur duyacağına ve gözlerinin boncuk boncuk yaşlanacağına eminim .Bizden yaşça büyük olan kızını da abla bilmiştik.Sert bir mizacı olduğu ve bize bazı konularda baskı yaptığı hala hatırımda olsa da ne yaparsa yapsın benim ilkokul öğretmenim ve kıymetlimdir..

 Sosyal medya da konu olan okula ağlayarak gelen gülerek gönderilen çocuğun öğretmeni gibi , kızınca öğretmenin sözünü dinleyip sıranın arkasına geçip uyuyan çocuk gibi , ‘Mucize’ filminde mucizeler yaratan öğretmenler gibi kalpleri temiz yaptıkları herşeyi sadece bizim iyiliğimiz için yapan okulu olmayan köy okulundaki çocuklarında yüzünü güldüren , cebindeki paranın bile hepsini bir çırpıda verebilecek öğretmenlerimiz var bizim .

Emeğinin karşılığını asla ödeyemeyecek olsak da ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ÖĞRETMENİM ..

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.