Türkiye Bu Tecavüz Olayını Konuşuyor

0
791

Beykoz Sedat Peker Villasında Ukrayna Uyruklu Temizlikci Kadına Tecavüz

Türkiye Utanç Tarihine damgasını vuran Sedat Peker olayı bütün dikkatleri üzerine çekerken karşı taraf da harekete geçti. En çok ittiham edilen T.C. İç İşleri Bakanı sayın Süleyman Soylu piyasaya  Beykoz’da Sedat Peker villasında yaşanan tecavüz olayını sürdü. Organize suç örgütü Sedat Peker’in  ondan fazla ölüm işine imza attığı bu gün zaten bilinen bi durum ama… Aması o ki sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan da dahil olmakla en yüksek devlet adamlarının en yakınında bulunan Sedat Peker elini kolunu sallayıp gezmiş, artı bir çok siyasilerle candan bağlar kurmuş, işlerine yarayan bir tip olarak nitelenmiş. İşin bu kısmını erteleyerek www.hocalihaber.com sitesi olarak bu Sedat Peker cinayetlerini okurlarımıza takdim etmeğe kararı aldık.

Natalia Zamchenko’nun ifadesi; tarih 2003 Yer Beykoz/ İstanbul

Beykoz’da kendisine ait olan villadan Ukrayna uyruklu Natalia Zamchenko’nun kanamalı vaziyette hastaneye kaldırılmasına ilişkin haberleri reddeden Sedat Peker’in Beykoz’daki villası, 2003 yılının Eylül ayında 21 yaşındaki Ukraynalı Natalia Zamchenko’ya tecavüz edildiği iddiasıyla polis tarafından basılmış; Sedat Peker’in adamlarından İskender Kopuz ve Kutluhan Arslan’ın, fuhuş yaptıranlarla anlaşarak bazı ufak yaştaki kızları Sedat Peker’e getirdiği iddia edilmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun tecavüz olayını yeniden gündeme getirmesi üzerine ise Peker şunları söylemişti:

“Bahsi geçen tecavüz olayı ile ilgili karakola hiçbir zaman gitmedim. Sadece Beykoz savcılığına giderek basına bu yanlış bilgiyi veren polislerle ilgili şikayet dilekçesi vermeye gittim.”

Tecavüz olayının gerçekleştiği akşam Sedat Peker’in villasının önünde kapı nöbetinde olduğunu ifade eden İskender Kopuz, istirahate çekildiği esnada Sedat Peker’in villasından bağrışma sesleri duyduğunu, eve girdiğinde ise yabancı uyruklu bir kadının kanlar içinde olduğunu anlatmıştı.

Söz konusu olayla ilgili Natalia Zamchenko’nun ifadesi işin aslını ortaya koyuyor. Yani bu olayda tecavüz edenin Sedat Peker değil de kardeşi ve villanın özel şoförü olduğu bilgisi de var.

Cezası ne oldu bu tecavüz olayına katılanların? Sorunun cevabını tabii ki bütün Türkiye bekliyor. Biz de dahil.