AHMET DAVUTOĞLU’NU REZİL ETTİ

0
29

HAKK-DER Gnl. Başkanı Prof. Dr. , Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu kürsüye “hoş geldin diyerek” yanına çağırdı. Jest, mimik ve tavırlarıyla, rahat konuşmasıyla rezil ederek kürsüden geri gönderdi.
Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı Ekim 2021 yılında Elit Word Otelinde STK’larla, kanaat önderleri, basın mensupları ve iş adamlarıyla tanışma ve istişare toplantısı organize etti. Toplantıya yoğun şekilde katılım olduğu dikkat çekti. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU katılımcılara konuşmasını yaptıktan sonra, davetlilerden 3 kişiye soru sorma hakkı verildi. İki kişi sorusunu sordu. Fakat davetliler, programa katılanlardan Hak ve Kardeşlik Hareketi Gnl. Bşk. Prof. Dr. Naki ERDEMİR’in hatipliğini, halkın istek ve taleplerini gönlünden geçenleri bildiğinden dolayı soru sorması için ısrarcı oldular. Çünkü Erdemir, 27 yıldır Van’da yaşıyor. Halkın içerisinden gelen bölgeyi, yöreyi en iyi şekilde bilen, halkın beklenti ve taleplerini dile getiren birisidir. Davetliler soru sormasını ısrarla istediler.

ERDEMİR benim özelliğim; yerimden soru sormam, mikrofonu elime alır, kürsüden sorarım diyerek kürsüye halkın isteği üzerine geldi. Mikrofonu eline alınca “hoş geldin diyerek Prof. Dr. Davutoğlu’nu kürsüye yanına davet etti.
ERDEMİR Hoca jest, mimik ve tavırlarıyla, rahat konuşmasıyla DAVUTOĞLU’na sen de kimsin, seni kim tanırdı derecesine öğrenciye öneri yapar gibi; önerilerini yapmaya başladı. DAVUTOĞLU sağa, sola, önüne ve arkasına baktı; kafayı sağa sola çevirdi. Ellerini üstünlük bende der gibi beline, arkasına koymaya çalıştı. Katılımcıların karşısında daha fazla mahcup olmamak için kürsüyü terk etti.