Feto’cu Mithar Aynacı Askeri Araç İçinde Yakalandı

0
2308

Darbe girişimi sırasında askeri araç içinde askeri kamuflajla yakalanan İstanbul eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı’nın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kendisine ‘sen kimsin’ diye sorulması üzerine, paralelci polis müdürü, “Beni herkes tanır” diyor.

Askeri araç içinde kamuflajla yakalanan paralelci bakın kim çıktı?

 

15 Temmuz darbe girişimi esnasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü yakınlarında bulunan askeri araç içinde askeri kamuflajla yakalanan paralelci İstabul eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı gözaltına alınmıştı. O anlara ait görüntüler ise sosyal medyada paylaşıldı.Görüntülerde kendisine, “Sen kimsin” diye soran kişiye, “Tamam gerek yok. Beni herkes tanır” diye cevap veriyor. Öte yandan, bir vatandaş, yanındaki kişiye, “Bu size kendini sivil asker diye tanıtmştı. Değil mi?” diye soruyor.

15 Temmuz darbe girişimi esnasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü yakınlarına gelen askeri araçlara vatandaşlarla polis ekipleri müdahalede bulunmuştu. Bazı askeri araçlar geri çekilirken, bir adet zırhlı aracın vatandaşlar tarafından kuşatılmış, olay yerinde bulunan polis ekipleri askerlerle birlikle eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı’yı da gözaltına almıştı. Üzerinde askeri üniforma bulunan Aynacı’nın İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nü ele geçirmek isteyen askerlere yardımcı olduğu öne sürülmüştü.

Gezi olayları sırasında güvenlik şube müdürüydü 

25 Temmuz 2013’te İstanbul Güvenlik Şube Müdürü olan Mithat Aynacı’nın Gezi eylemleri esnasında da İstanbul Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yaptığı öğrenildi. Mithat Aynacı’nın 1 Kasım 2014’te FETÖ mensubu olduğu öne sürülerek meslekten ihraç edildiği ve açtığı dava sonucunda mesleğe geri döndüğü fakat yeni görev ve atama yapılmadığı öğrenildi.
http://www.iha.com.tr/

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.