POKEMON yeni çağın oyunu…

0
2075

Pokemon go nasıl indirilir? Nasıl oynanır?
Pokemon Go’nun popülerliği gün geçtikçe daha da artıyor. Pokemon Go’yu indirmek isteyen oyunseverler ise oyunu nasıl indireceklerini merak ediyor
.Oyun sanal dünyayla gerçek dünyayı birleştiriyor, dünyada gerçek mekanlara yayılmış Pokemon’ları toplamak için farklı konumlara gidip yeni Pokemon’lar avlamanız gerekiyor. Pokemon’lar özelliklerine göre farklı yerlere yayılmış durumda, oyuncuların sosyal medyada yaptığı yorumlarda su türü Pokemon’ların daha çok sahillerde bulunduğundan bahsediliyor. Bazı nadir görülen Pokemon’ların kuytu köşelerde bulunduğu her yerde rastlanamayacağı konuşuluyor.Oyuna Gmail hesabı üzerinden bağlanılıyor ve tam erişim sağlandığı için mailleriniz tehlike altına giriyor. Bu tehlike, Pokemon Go’nun yapımcısı Niatic Labs’ın tüm maillerinizi okuması ve hatta sizin hesabınızdan mail gönderebilecek yetkiye sahip olması anlamına geliyor. Google hesaplarına tam erişim sağlayacak uygulamalara kullanıcıların kesinlikle tam güvenmesi gerekiyor. Tam yetki verilen uygulamalar Google şifresini değiştiremiyor ve Google Wallet gibi ödeme aracını kullanamıyor; ancak mailler okunabiliyor veya mail istenirse gönderilebiliyor.
Diyanet-Sen Başkanı Mehmet Bayraktutar oyun ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. “Bu İslam dininin en güzel ibadet evi olan camileri hafife almaktır. İnsanların ibadet yeri camilerin ehemmiyet ve önemini küçümsemektir” diye konuştu. Batı dünyasının bir senaryosu olarak algıladığını kaydeden Bayraktutar, “Bunu kınıyorum. Türkiye’de yasaklanmasını istiyorum” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.