Futbol maçına saldırıyı ‘çocuk canlı bomba’ düzenledi

0
1105

Bağdat’ın güneyindeki Asriye köyünde yerel futbol takımlarının maç bitiminde, kupa töreni sırasında taraftarların arasına karışan bir kişi intihar saldırısı düzenledi.Futbol maçına saldırıyı 'çocuk canlı bomba' düzenledi

Asriye’ye yakın İskenderiye Hastanesi yetkilileri saldırıda 65 kişinin öldüğünü söyledi. Yetkiler, en az 80 kişinin de yaralandığı bilgisini verdi.Ajansa konuşan bir polis ise “Kazananlara kupaları takdim ediliyordu. Kalabalığın arasındaki inithar bombacısı kendisini havaya uçurdu” dedi.

Irak’ın başkenti Bağdat’ın yakınında stadyumda düzenlenen intihar saldırısında ölü sayısı 65’e yükseldi. IŞİD terör örgütünün korkunç saldırıda bu kez canlı bomba olarak bir erkek çocuk kullandığı ortaya çıktı. Korkunç saldırıda patlama anı stadyumdaki bir taraftar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Maç oynandığı sırada stadyuma yapılan intihar saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 65’e yükseldi. Korkunç saldırıda 80 kişi de yaralandı.

CANLI BOMBA BİR ÇOCUK

Terör örgütü IŞİD tarafından gerçekleşitirildiği belirtilen saldırıda, örgüt bu kez canlı bomba olarak daha 15 -16 yaşlarında bir erkek çocuğu kullandığı ortaya çıktı.

Söz konusu canlı bombanın kimliği IŞİD üyesi Saifullah al-Ansari olarak açıklandı.

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2016/03/26/futbol-macina-saldiriyi-cocuk-canli-bomba-duzenledi?paging=2

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.