Hulusi Eryılmaz: “FETÖ’nün Türki Cumhuriyet Halkları nezdinde hiçbir karşılığı yoktur”

0
2396

 

“Sayın Cumhurbaşkanımızın işaretlerine uygun Türkiye öncülüğünde Türk Birliğini destekleyecek beyanlarda bulunacağız”

Türkiyeli fikir adamı ve yazar Hulusi Eryilmaz Kırgizistan ziyareti öncesi TURMEB Haber Ajansı`na ve Karabakh Today`e bazı degerlendirmelerde bulundu.

Eryılmaz verdiği demeçte, Türki Cümhuriyetlerin hepsinin Türkiye ile sarsılmaz gönül bağlarının olduğunu belirtti: “İkili ilişkilerde Sayın Cumhurbaşkanımızın işaretleri doğrultusunda Türkiye öncülüğünde  Türk Birliğini destekleyecek şekilde beyanlarda bulunacağız” – dedi.

Eryılmaz Kırgizistan ziyareti öncesinde AK Parti Genel Başkan yardımcısı Cevdet Yilmaz ile istişarede bulunulacağını ifade etti. Sözlerine devam eden Hulusi Eryilmaz Türkiye’yi yıkma girişiminde bulunan FETÖ’nün Türki Cumhuriyet Halkları nezdinde hiçbir karşılığı olmadığını sözlerine ekledi.

Eryılmaz’ın Kırgizistan ziyaretine TURMEB’den basın mensupları eşlik edecek.

Basın heyeti başkanlığını “Uluslararası Enformasyon ve Bölgesel Araştırmalar” Düşünce Kuruluşunun başkan yardımcısı, Karabakh Today sitesinin genel yayın yönetmeni Oktay Hacımusalı yapacak.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.