İstanbul’a Kardan Sonra Şimdide Şiddetli Yağış Geliyor

0
1037

İstanbul’a yoğun kar yağışından sonra şimdi de şiddetli yağmur geliyor. Meteoroloji, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın İstanbul ve çevresinde şiddetli yağmur beklendiğini belirterek, vatandaşların dikkatli olması gerektiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, 04 Ocak Pazartesi günü DüzceBoluKarabükÇankırıKırıkkaleKırşehirÇorumYozgatNevşehirKastamonuKonya, Aksaray, NiğdeKayseriSivasKaramanEskişehirAfyonkarahisarBurdurIspartaGaziantepAdıyamanMalatyaŞanlıurfaElazığTunceliErzincanGümüşhaneDiyarbakırTunceliBingölMardinBatmanBayburtŞırnakMuşSiirtBitlisErzurumHakkariVanAğrıIğdırKarsArdahan ve Artvin illerinde kar ve yoğun kar yağışı bekleniyor.

ŞİDDETLİ YAĞIŞA DİKKAT

Kırklareli, EdirneBalıkesirBilecikKütahyaUşakKilisTokatAmasyaKahramanmaraş illerinde karla karışık yağmur etkili olacak. AydınAntalyaMuğla dolaylarında kuvvetli yağmur geçişleri olacak.

İSTANBUL’DA YAĞMUR ALARMI

İstanbul ve çevresindeki iller ile DenizliİzmirZonguldakBartınSinopSamsunOrduGiresunTrabzonRizeMersinAdanaHatayOsmaniye dolaylarında ise yağmur görülecek.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.