Kilis’e 8 roket mermisi düştü

0
1188

Kilis’e Suriye’den atılan 8 roket mermisi düştü Olayda bir vatandaş hayatını kaybetti, biri de yaralandı. Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara A Haber’e yaptığı açıklamada bir roket mermisinin yakınına düştüğünü söyledi. Kara vatandaşları provokasyonlara karşı uyardı.

Olay saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Suriye tarafından DAEŞ’in kontrolü altındaki bölgeden ateşlendiği belirtilen ve sınırı aşan 8 roket mermisinden 3’ü boş araziye düşerken, 3’ü kentin Kazım Karabekir ve Turgut Özal mahallelerine düştü. Mermilerin infilak etmesiyle 1 kişi ölürken, yaralanan bazı kişiler hastanede tedaviye alındı. Kilis’te güvenlik güçleri polis araçlarından anonslar yaparak halkı evlerinden çıkmamaları konusunda uyarıyor.

PROVOKASYONA KARŞI UYARI

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara A Haber’e yaptığı açıklamada bir roket mermisinin yakınına düştüğünü söyledi. Kara vatandaşları da provokasyonlara karşı uyardı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.