Nurgül Yeşilçay Paramparça’dan ayrılacak mı?

0
4263

Nurgül Yeşilçay’ın Paramparça dizisinden ayrılacağı hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Nurgül Yeşilçay’ın ortalama 6-7 bölüm içinde diziden ayrılacağı konuşuluyor.

Geçen senenin en parlak, bu senenin ise problemli dizilerinden Paramparça’da sular bir türlü durulmuyor. Kulislere göre oyuncular arasında ciddi anlaşmazlık var. Fakat asıl iddia, Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılmak istediği.

Nurgül Yeşilçay, Paramparça dizisinin yapımcı şirketi Endemol ile yaptığı en son toplantıda “bana müsaade” demiş. Kulislerde, eğer kriz aşılamazsa Nurgül Yeşilçay’ın ortalama 6-7 bölüm içinde diziden ayrılacağı konuşuluyor.
Geçtiğimiz hafta da dizinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya arasında ‘öpüşme krizi’ çıktığı öne sürülmüştü. Erkan Petekkaya’nın daha önce de açıkladığı gibi öpüşme sahnelerine karşı olduğu ve Paramparça’da da böyle bir sahneye itiraz ettiği ifade edilmiş, Nurgül Yeşilçay’ın ise Petekkaya’ya “Bu sahnenin çekilmesi lazım” dediği fakat Petekkaya’nın Yeşilçay’a “Ne öpüşme meraklısısın” diye bağırdığı öne sürülmüştü.

http://www.favhaber.com/haber/2888/nurgul-yesilcay-paramparcadan-ayrilacak-mi.html

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.