Sarıgül neden Bahçeliye değil de Meral ablasına teşekkür ediyor?

0
1654

logomhp

Milliyetçi Hareket Partisi genel başkan aday adaylarından Meral Akşeneraleyhine gün geçmiyor ki yeni bir iddia ortaya atılmasın. Bugüne kadar cemaat, AKP, kızıl soros, gayri meşru, faili meçhul ile pek çok ilintisi ortaya konan Akşener hakkında bu kez en yakınındaki bir isimden çarpıcı iddialar geldi.

Meral Akşener’in basın danışmanı olarak da bilinen ve sahip olduğu yayın organından sürekli Akşener lehine yayınlar yapan İsmail Türk, 2014 yılında  İstanbul’da yerel seçimlerde Meral Akşener’in CHP’li Sarıgül ile anlaşarak MHP aleyhinde seçimi sattığını ve ABD Büyükelçisi ile neler konuştuğunu sorguladığı bir yazısı ile tekrar gündeme geldi.

Bahsi geçen yazısında İsmail Türk, Ankara’da Melih Gökçek karşısında başarılı olma ihtimali sadece Mansur Yavaş’la mümkün görüldüğü için CHP’ye oy istemenin mantığını açıklamaya çalıştıktan sonra, Akşener için aynen şu ifadeleri kullanıyor:

“Efendim bu seçim belediye vb. seçimi değil cumhuriyetimizin varlık ve yokluk eşiğinde olan kritik bir noktadır!

Bunu görmeyenler bana kızabilir ama ben İstanbul seçmeniyim oyum MHP’ye olacaktır. Anadolu’da beni sevenlere aman MHP’ye oy verin diyorum.

Ben açıkça bu tavrımı belli ediyorum ya gizlice Sarıgül’le anlaşanlara ne diyeceksiniz? Onlar için niye bir yazı yok?

Sarıgül yatıyor kalkıyor Meral Akşener’e teşekkür ediyor!

Amerika Büyükelçisi ile saatlerce ne konuştunuz diye sorduğum Meral Akşener’le darıldık aman ona bu soruyu nasıl sorarmışız? Demek ki ABD bir politikacı ile saatlerce boşuna buluşmaz, buluştuğunda gizli gizli sanat, sinama, müzik de konuşmaz! O halde ne konuştular?


İsmail TÜRK/Habererk/ Rota Haber 25 Ocak 2014 tarihli iktibas (http://www.rotahaber.com/m/?id=432294&t=makale )

Şimdi hal böyle iken biz de İsmail Türk’e soruyoruz: Meral Akşener’in cemaat artı kızıl soros desteğinde bir proje olduğunu söylediğimizde neden bizleri iftiracılıkla suçlayıp “Ablanızın” safında yer alıyorsunuz? Tıpkı “Sarıgül’ün Meral Ablasına teşekkür etmesi” gibi sizin teşekkürlerinizin sebebi nedir?
EKLEME: HABERLERİMİZİN ARDINDAN İLGİLİ YAZI TÜM SİTELERDEN KALDIRILDI ANCAK BİZLER YAZININ LİNKİNDEN YEDEĞİNİ ALMIŞTIK. ŞU LİNKE TIKLAYARAK İLGİLİ YAZIYA ULAŞABİLİRSİNİZ: ( http://web.archive.org/web/20160611155123/http://www.rotahaber.com/m/?id=432294&t=makale ) 12.06.2016/ 03:55
bıyıksızlar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.