TRT Kanalı FETO’ya Hizmetten Suçlandı

0
2185

Nurettin Veren TRT Kanalının Eskisi Gibi Hala Feto’ya Nizmette Kusur Etmediğini İddaa Etti 
Dün ‘Türkiye Medya Buluzum Zirvesi’nde oturumcu olarak konuşan Nurettin Veren Feto’cuların hebs edilmesi ve görevden alınmasına baxmayarak hala ötgütün faaliyyet gösterdiğini açıkladı. Bir çok önemli meselelere değinen Nurettin Veren daha çok TRT kanalının faaliyetini eliştirdi.
15 Temmuz olaylarından sonra da TRT’nin yön değişmediğini ve hala Feto’ya hizmette kusur etmediğini idda etti. Bunun isbatı olarak şu anda kanalda Feto’nun aleyhine hiç bir konu gündeme getirilmiyor ve hetta Gülen’in deşifre edilmesinde büyük hizmetleri olan Nurettin Verenin programlara çıkmasına izin verilmiyor.Nurettin Veren, (d. 1948, İzmir), Ulusal Kanal‘da yayınlanan Aydınlık Kürsü adlı programın eski yapımcısı[1] ve Yeni Akit gazetesi yazarı.[2]

Fethullah Gülen’in bir dönem en yakınındaki isimlerden biri olduğu iddia edilen Veren, 2005 yılında Fethullah Gülen‘i CIA ile ortaklık etmekle ve Türkiye‘nin aleyhinde çeşitli faaliyetlerde bulunmakla suçladı [kaynak belirtilmeli]. Bu iddialarından sonra kamuoyunda tanınmış ve 1 Kasım 2005 tarihinde İşçi Partisi İstanbul il başkanlığındaki törende Doğu Perinçek‘in de bulunduğu bir törenle partiye katılmıştır.[3] Ancak 2016 yılında Akit TV‘deki bir programda herhangi bir partiye üye olmadığını ifade etmiştir.

İşçi Partisi‘ne yakınlığı ile bilinen Ulusal Kanal adlı TV kanalında yayınlanan, yapımcılığını kendisi yaptığı Aydınlık Kürsü adlı programda ve İşçi Partisi‘nin haftalık dergisi Aydınlık‘ın, aynı yılın Aralık ayındaki 3 sayısında dile getirmiştir. Veren, CIA ile işbirliği yaptığını iddia ettiği Fethullah Gülen ile mücadele edeceğini ifade etmiştir. Nurettin Veren, Fethullah Gülen’in amacının polise ve diğer kurumlara olduğu kadar, orduya da sızmak olduğunu iddia etmiştir.[4]

Veren, 9 Şubat 2016’da Yeni Akit gazetesinde yazmaya başlamıştır.[2]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.