“İşte Etkiye Tepki Budur!”

0
1958

Girne Amerikan Üniversitesi Akademisyenlerinden Emete Gözügüzelli’den Yunan tepkisi

Yunanın Rüyasına Tokat Gibi Türk Gerçeği

Girne Amerikan Üniversitesi Yazar ve Akademisyen Emete Gözügüzelli’nin sosyal medya sayfasında yayınladığı fotoğraf tepkilere neden oldu.

Emete Gözügüzel

” Kıbrısta asırlardır Türk varlığına tahammül edemediler şimdi ise Hiç bir şey değişmedi.. Kıbrıs’ın tamamı Yunan’ımş , haçlıymış…!!! Bilsinler ki Bugün Onlar psikolojik ve diplomatik saldırdıkça biz daha sıkıya egemenliğimize sarılıyoruz ! Bu böyle biline!!!!” sözleriyle resme tepkisine gösteren Emete Gözügüzelli bu paylaşımından yaklaşık 2 saat sonra şu resimleri de paylaşıma sundu.

emete2 emete3

“Yaptığımız yayın doğrultusunda Kıbrıs Türk Mücahit Komutanlar Derneğimiz Mağusa Genel Merkez’de bulunan komutanlarımız hemen harekete geçtiler ve bu resmi bizler için hazırladılar. Kendilerine sonsuz teşekkürler…İşte etkiye tepki budur!!!! Sizlerle gurur duyduk hep de duymaya devam edeceğiz!!!! ”  açıklamasını yapan Emete Gözügüzelli dış etkenlere karşı Türk duyarlılığını gösterdi.

 

KIBRISSONDAKİKAHABER.COM

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.