Azerbaycan Uyruklu Gelinler Türkiye’den Afrika’ya El Uzattılar

0
2511

Bir kaç gün önce Facebook sosyal paylaşım sitesinde Azerbaycan uyruklu Tamara Mayılova Tırnakçı ikamet ettiği Afrika’da yerli halkın yaşadığı sorunları paylaşarak Azerbaycanlı gelinleri yardıma sesledi. Su ve yeyecek probleminden sonra en büyük sorunlarından biri de giyecek olan Afrikalılara ihtiyaçları olan  elbise ve ayakkabıları göndermek için adres paylaşan kızımızın duyarlı statüsüne reyler yazıldı ve kollar sıvazlandı. İlk kargo sahibine ulaştıktan sonra Tamara Tırnakçı tekrar paylaşım ederek bu sözleri yazdı:

”Günay Qasımova Erdoğan dan Afrikada ehtiyacı olanlara gelen paltarlar. Deyirler 1 el verdiyini diyer el bilmez amma men bilerek paylaşım edirem ki qızlar. Size de motivasyon olsun. Gerek deyil ki Afrika olsun. Ehtiyacı olan qonşumuzu bele unutmamaq adına paylaşıram bunu. Bu gün yedim içdim geydindim gezdim olmamalıdır heyat. YEDİK İÇDİK GEYİNDİK GEZDİK OLMALDIR HEYAT. TOPLANSIN PALTARLAR. GÖTÜRENDE AİLELERE SİZLERE FOTO VE VİDEO GÖNDERECEM. GÖRECEKSİNİZ Kİ NEÇE GÖZLER SEVİNDİRMİSİZ 😍
 ADRESİ YORUM YERİNE ATIRAM. KİM İSTESE KARQOYLA O ADRESE PALTAR GÖNDERE BİLER MENE ÇATDIRCAQLAR. AYIN 7 Sİ GELECEK OLANLAR VAR AFRİKAYA. SİZ GÖNDERSEZ 1 Cİ 2 Cİ GÜN GÖNDERİN Kİ GELENLER PAYLAŞDIRSINLAR.”

Kampanya hızla büyümekte  ve  duyarlı kızlarımız ihtiyaçlı Afrikalılar üçün giysi toplamaktadırlar.