Kerkük’e saldırdılar

0
1601

Bu gün haberin ilkini Yeşil Karadeniz radyosunda yayın yapan Fatma Cengiz’den aldık.

”VİCDAN SAHİBİ EY TÜRK! SURİYE’DE TÜRKMEN KARDEŞLERİMİZ KATLEDİLİYOR!… IRAK’TA TÜRKMEN KARDEŞLERİMİZ KATLEDİLİYOR!… TÜRKİYE VE TÜRK DÜNYASI GAFLET UYKUSUNDA… FİLİSTİN’E AĞIT YAKAN MÜSLÜMAN NEREDESİNİZ? BAYAT VE BAYIRBUCAK TÜRKLERİ DE MÜSLÜMAN!… ” sosial şebekede böyle isyan eden kardeşimiz ”HOCALI,  KERKÜK,  BAYIRBUCAK  türklerine  BU AKŞAM DESTEK BENDEN” diye haykırdı.

Bugün Kuzey Irak’taki Barzani’ye bağlı Kürt Peşmerge soytarıları Irak’ın Türkmen şehirlerinde hâlâ Türkmen katliamına devam ediyorlar… Yine bugün Suriye’de birbirleri ile savaşan Kürt, İŞİD ve Hükumet güçleri Türkmenleri katletmek için birleştiler, Türkmen kardeşlerimiz yardım bekliyor… Sevgili Dostlar, unutmayalım ki bu katliama karşı sesimizi bugün duyuramayacaksak, bu katliamı durduramayacaksak, yarın sıranın bizde olduğunun garantisi var mı? Haçlılar Arap ve Kürt hainlerle bir olup yüzyıllardır Haçlı seferlerini bu bölgede yenilgiye uğratan Türkmen kardeşlerimizden intikam alıyorlar…kerkükfatma

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.