Türkiye Büyük Millet Meclisinde, FETÖ’çu Vekil…

0
1188


O İsim Kim?

Dün sabah Giresun Üniversitesi eski rektörü Dr. Aygün Attar sosyal paylaşım sitesi olan Fb sayfasında paylaştığı yazı ile ilgi topladı. Sayın Aygün hanım Attar’ın yazısını olduğu gibi aktarıyoruz.

‘Milli Sabah gazetesinde yayımlanan
FETÖ ‘cü kurtarma borsası yazısını okuduktan sonra bazı olayları daha iyi anlıyorum…
Giresun Üniversitesi rektörü iken yerel siyasetçilerden birisi beni kurumumuzda görevli olan bir hemşireye torpil yapmam için aradı. Yorulmaması için Sağlık Kültür Dairesinde görevlendirmesini talep etti hemşirenin. Eşi çok yakın arkadaşım, yardımcı olursanız sevinirim, dedi.
Sağlık personeline olan ciddi ihtiyacımız nedeni ile kamu yararını esas alarak siyasetçimizi sevindiremedik, haksız talebi reddeden kişi oldum. Haliyle zaten hazzetmedikleri beni kendilerine düşman bellemiş oldular.
Bir yerel siyasetçinin önünde diz çökmüş resimleri sayesinde ünlü olan Giresun Sağlık Sendikası il başkanı yerini sağlama almak için üniversitemizi (Aygün Attar’ı) hedef alan açıklamaların startını vermiş oldu.
Siyasiden torpilli hemşireyi de bana inat sağlık sendikasının üniversite temsilcisi seçtiler.
Lise mezunu olan sarı sendikacı yerel siyasetçilerden aldığı güçle akademik bir kurum olan üniversite hakkında ahkam kesen ve şahsıma yönelik haddini aşan açıklamaları ile her gün manşet oldu…
Günümüze gelince, Aygün Attar Giresun’dan gitmeli korosunda yer alan bu ikiliden hemşirenin eşini FETÖ’cü olduğu için meslekten ihraç ettiler, tutuklandı mı bilmiyorum, sendika başkanının kardeşinin Kırıkkale Silah Fabrikası genel müdürü olan ve milli silah projemizi Amerikanlara satarken suçüstü yakalanan eşi tutuklandı.
Dikkat ediniz bana düşmanlık edenlerin tümünü birleştiren ortak özellik yollarının bir şekilde FETÖ’dan geçmesi, vatana, millete ihanet etmesidir.’

Giresun Üniversitesi eski rektörü Dr. Aygün Attar daha sonra yazır: ‘Burada üzerinde durulması gereken esas husus hemşirenin eşinin yakın arkadaşı olan siyasetçidir.
Çünkü o hazırda Türkiye Büyük Millet Meclisinde, vekil.
Ayrıca Türkiye genelinde çok yaygın olan ve 15 Temmuzun hemen akabinde KHK kararı ile kapatılan FETÖ ‘nün en önemli hukuk derneğinin Giresun şubesinin kurucusu, yıllarca yöneticisi olmuş bu şahsın derneğe üye yapmak için yoğun çaba sarf ettiği kişiler tutuklu olarak içeride iken o dışarıda, hatta mecliste…’
Kim o isim? Türkiye Büyük Millet Meclisinde, FETÖ’çu vekil kim acaba? Kafaları karıştıran soru işaretleri  er ya gec aydınlanır. Ama güç aydınlanır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.